Pohodniška oblačila

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 1569

24   60  

Izdelki 1-24 od 1569

24   60  

Brez česa na sebi ne smete oditi v hribe

Osvajanje hribov je za marsikoga med vami postalo nekaj povsem vsakdanjega. Če na bližnji hrib ne zahajate ravno vsak dan, pa se na višje ležeče predele morda odpravljate za konec tedna, ko imate nekoliko več časa. Dejstvo pa je, da je aktivnost še toliko bolj prijetna, če na sebi nosite primerna pohodniška oblačila pa tudi ustrezno pohodno obutev.

Če vaše ture niso preveč zahtevne, v resnici ne potrebujete prav veliko opreme. Kljub temu pa mora biti ta dovolj kakovostna. Na udobje in prijetno počutje ne nazadnje vplivajo tudi pohodne majice, ki so izdelane iz prav posebej izbranih materialov. Nekateri prisegate na tako imenovane švic majice, ki se pri takšni aktivnosti prav tako odlično odrežejo. Ne nazadnje pa je za v hrib primerna tudi aktivna majica, ki jo zlahka lahko uvrstimo v kategorijo pohodnih oblačil.

Kje so na voljo daleč najboljša pohodniška oblačila

Zagotovo dandanes pohodnih oblačil ni težko dobiti. Pripeti se celo, da so takšna oblačila na voljo tudi v kakšni klasični prodajalni, in to po sila ugodni ceni. V tem primeru se nakupu raje izognite, saj je velika verjetnost, da oblačila niso ravno najbolj kakovostna oziroma posebej zasnovana za planinarjenje.

K sreči pri nas obstaja kar nekaj dobro založenih specializiranih prodajaln s pohodniško opremo, kjer so na voljo izjemno kakovostne pohodne majice, hlače, jakne in še drugi potrebni kosi. Aktivna majica vas bo seveda v takšni prodajalni stala vsaj nekaj evrov več kot kje drugje, a zavedajte se, da vam lahko ponudbi bistveno več in da je tudi njen rok trajanja precej daljši.

To, da švic majice kupite v specializirani prodajalni, pa seveda še zdaleč ne pomeni, da se je vaša skrb za pohodniškimi oblačili povsem končala. Poskrbeti boste morali, da bodo pohodniška oblačila primerno vzdrževana. Pri nasvetih o tem vam lahko pomaga izkušeno in strokovno podkovano osebje, ki vam je v prodajalnah vedno na voljo, pa čeprav boste kupovali v spletni trgovini. Morda vam nekaterih oblačil ne bo potrebno prati s pomočjo stroja, temveč na roke.

Nalaganje…