Košarkarski copati

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 47

Stran
24   60  
 1. Nike ZOOM FREAK 4, moški košarkarski copati, siva

  2 barvi

  Nike ZOOM FREAK 4, moški košarkarski copati, siva
  103,99 € 129,99 €
  i
  Prejšnja cena: 90,99 €

Izdelki 1-24 od 47

Stran
24   60  

Kako izbrati ustrezne copate za košarko

Če bi morali omeniti vsaj eno vrsto športne dejavnosti, ki je izjemno močno vplivala na razvoj oziroma na kulturo superg, je to zagotovo košarka. Pomembno se je zavedati, da košarkarski copati še zdaleč ne sodijo le na igrišče, temveč so se iz dvoran ter z igrišč preselili tudi na ulice. Izjemno priljubljeni pa so zato, ker so tako blazno trdni. Med nošenjem nam namreč ni potrebno skrbeti za varnost svojih stopal.

Košarkarski čevlji so praviloma tudi izjemno lepega ali pa prikupnega videza. S parketov so se torej preselili tudi na mestne ulice, seveda marsikje od marsikoga tudi na slavne rdeče preproge. Tudi zato je njihov dizajn tako zelo izpopolnjen pa tudi izjemno lep ali privlačen.

Ključna je tudi izbira primerne blagovne znamke oziroma proizvajalca

Ko izbirate športne copate za košarko, je v prvi vrsti pomembno, da odidete na pravo prodajno mesto. V poštev tako pridejo le specializirane trgovine s športno opremo, kot je na primer Intersport. Nato je pomembno, da so izbrani čevlji dejansko zasnovani za košarko. Ključna je tudi prava izbira velikosti.

Ne nazadnje pa je poglavitnega pomena še izbira primerne blagovne znamke. Od nje je v veliki meri odvisno, kaj vam bodo izbrani košarkarski copati sploh ponudili .- kakšno vrsto udobja in počutja. Odlična izbira so preverjeno Jordan čevlji oziroma Jordan superge. Precej veliko konkurenco pa slednjim predstavljajo tudi košarkarski čevlji Nike air. Torej Jordan ali Nike? Kaj vam je ljubše? Morda ste že dolgo časa pristaš ene od omenjenih svetovno priznanih znamk in se boste predvsem zato odločili za tisto. Če pa ste v dilemi, za mnenje lahko vprašate strokovno podkovanega in dobro izkušenega prodajalca. Ta vam bo svetoval še, kako je treba superge vzdrževati oziroma na kakšen način jim lahko kar sami daljšate življenjsko dobo.

Zamenjava starih copat za nove

Ne glede na to, da ste pred leti kupili vrhunske superge za košarko ali pa katero od drugih športnih aktivnosti, imajo prav vsi čevlji rok trajanja. Če ste zanje dovolj dobro poskrbeli, je njihova življenjska doba lahko bistveno daljša. A ko ugotovite, da vam stari košarkarski čevlji niti pod razno ne služijo tako kot nekdaj, je to zagotovo znak za zamenjavo oziroma za nakup novih.

Novi čevlji za košarko, tek, nogomet ali kaj drugega so na voljo tudi v spletni prodajalni Intersport. Če natanko veste, kateri model in velikost čevlja vam najbolj ustrezata, torej ne potrebujete hoditi v fizično prodajalno. Svoje naročilo za nove copate lahko opravite kar na daljavo.

Nalaganje…