Odbojka

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 81

24   60  

Izdelki 1-24 od 81

24   60  

Odbojka 

Odbojka je eden izmed najbolj dinamičnih športov z žogo. V klasični različici, v kateri se merita dve ekipi, ki ima vsaka po šest igralcev, sta prisotni neverjetna agilnost in hitrost. Fantje in dekleta, ki se ukvarjajo z odbojko, pa se lahko pohvalijo z izjemnim odrivom, refleksi in odličnim občutkom za žogo.

Iz klasične izvedbe na nastala morda še bolj atraktivna odbojka na mivki. Z njo so se začeli ukvarjati predvsem v krajih, ki se pohvalijo z dolgimi peščenimi plažami - brazilski Rio de janeiro in ameriška Miami ter Los Angeles so bili med prvimi. Pri odbojki na mivki ekipo praviloma sestavljata dva igralca, ki morata biti maksimalno uigrana in usklajena. Seveda je odbojka na mivki postala tudi ena izmed najbolj priljubljenih poletinih plažnih zabav, ki je izjemno priljubljena po vsem svetu. Njena priljubljenost pravzaprav presega okvire mest ob morju, saj tudi v krajih, ki se nahajajo v notranjosti, urejujejo številna peščena igrišča za odbojko.

Oprema

Seveda tudi odbojka zahteva nekaj specifične opreme. Za začetek potrebujemo mrežo, ki jo je možno postaviti tudi na plaži. Posebna je tudi žoga za odbojko, ki je po velikosti podobna nogometni žogi. Na mivki seveda igramo bosi. Če pa odbojko igramo v dvorani, potrebujemo tudi posebne copate, k ponujajo bočno stabilnost in podplat, ki nudi dober oprijem na gladkih igralnih površinah. Priporočljivi so tudi ščitniki za kolena in komolce. In seveda špoortna torba, v katero je možno spraviti vso opremo. Vse to je na voljo v spletni trgovini Intersport.

Nalaganje…