Ostali športi

V zimskem času zadiši po snegu, toplih dobrotah in darilih! Morda so zato »krivi« dobri možje, ki v nas obudijo tisto prijetno hrepenenje po uresničitvi želja. Priložnosti, da razveselimo drago osebo je veliko, izbor darila pa nosi osebni podpis in namen. Zato darila vedno izbiramo z mislijo na osebo, ki ji je namenjeno.

Z darili ne podarjamo le izdelka, temveč lahko spomnimo na naš namen. Namignemo lahko, da je redna telesna aktivnost tudi v zimskem času pomemben element za boljše splošno počutje in da je s športom obogatena zima tudi bolj zabavna.

Zima je edinstveni čas za drsanje, sankanje, smučanje, za sprehode in raziskovanje zasnežene pokrajine. To je tudi imenitna priložnost, da podarite unikatno darilo, kot so lahko  drsalke, sani, smuči, kapa, naglavna svetilka, krplje, …

Termovka za topel napitek

Topla oblačila bodo poskrbela za gretje telesa od zunaj, s toplim napitkom pa telo pogrejete tudi od znotraj. Termovka je izredno priročno in vsestransko darilo, s katerim ne morete zgrešiti. Vašemu obdarovancu pa bo ob toplem čaju toplo tudi pri srcu ob misli, da ste prav vi mislili, kako mu/ji polepšati zimsko pustolovščino.

Zimska klasika

Drsanje nekatere spremlja od malih nog do pozne starosti. Navdušimo se lahko še kadarkoli vmes. Učenje je nadvse zabavno in ko postanemo izurjeni, bomo nadvse veseli, če bodo oguljene ali izposojene drsalke zamenjale nove.

Bladerunner IGNITER ICE

Tecnopro SUSANNE F 1.0

Roces MCK II

Firefly LEA III

Šal, kapa in rokavice

Vsi poznamo zimski nepogrešljivi trio – šal ali ruto, kapo in rokavice. Seveda, ko pa so nos, ušesa in prsti najbolj izpostavljeni deli našega telesa v primeru nizkih temperatur. Zimske aktivnosti na prostem bodo z zimskim triom veliko bolj udobne.

Naglavna svetilka

Idealno darilo za tekače, pohodnike in vse, ki tudi pozimi ne morejo biti pri miru, svetli del dneva pa je enostavno prekratek, da bi si lahko privoščili svojo dozo športa in zimske športne romantike.

Sankanje nariše nasmehe

Še ena izmed zimskih aktivnosti, ki preprosto ne gre nikoli iz mode. Lesene, plastične, z volanom ali ročajem, samo da leti, pa se že od nasmeha iskri.

Khw SNOW SPIDER

Khw SNOW FOX

Bohemia DAVOS

Tecnopro SNOW BABY FUN

Krplje

Ko podarimo krplje, je to darilo z mislijo na čarobno zimo. Darilo z mislijo na aktivno preživet dan v tisti pravi zimski idili in morda priložnost, da draga oseba preizkusi nekaj novega. 

Zimsko športno perilo. Zakaj pa ne?

Smučanje, sankanje, drsanje ali pa sprehod v mrzlem vremenu. Smučarsko perilo je tisti univerzalen kos zimske garderobe, ki bo poskrbel, da vas mraz ne odvrne od tega, da bi se naužili čarov zime na prostem. Ponudba je široka, znamke Odlo, Craft, Falke, Uyn in Mckinley pa vedno dobra izbira.