Ženski sandali

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 45

Stran
24   60  

Izdelki 1-24 od 45

Stran
24   60  

Ženski sandali

Ženski sandali veljajo za izjemno priljubljen kos obutve. Ker se pojavljajo v tako različnih oblikah, so za predstavnice nežnejšega spola še toliko mikavnejši za nakup. Sandali so lahko elegantnega videza, po drugi strani pa veliko uporabnic tovrstne obutve zanimajo ženski športni sandali, ki so za uporabo še bolj praktični ter vsestranski.

Tudi pri poletnih sandalih na kakovost, udobje in privlačen dizajn stavijo priznane blagovne znamke, kot so Keen, Teva, Mckinley, Ipanema. Sandali vseh omenjenih blagovnih znamk so vam na voljo v izbranih prodajalnah in v spletni prodajalni Intersport.

Ženski sandali Keen so odlična izbira za vse vrste podlag

Blagovna znamka Keen na prodajne police prodajalne Intersport postavlja več modelov sandal. Sandali Keen Uneek se odlikujejo zlasti po izjemnem udobju. Prepletene so iz kakovostnih najlonskih trakov, ki so mehki, zaradi česar vas zato med hojo ne žulijo. Imajo robusten podplat, zato so primerni za vse vrste podlag. Priljubljena modela Keen sandal sta tudi Whisper in Clearwater.

Univerzalni sandali Teva za poletne sprehode v naravi

Če sandale povezujete z blagovno znamko Teva, to ni naključje. Teva treking sandale izdeluje že več kot trideset let in pri tem prisega na kakovost in udobje. V trgovinah Intersport in v spletni trgovini najdete različne modele; vse od sandal za vsakodnevno pohajkovanje, pa do sandal, s katerimi boste lahko odkrivali naravne kotičke v poletnem času.

Za nekoliko zahtevnejše podvige izberite sandale Teva Terra Fi Lite. Če prisegate na usnje, boste v Tevini ponudbi našli tudi usnjene sandale.

Mckinley sandal je oznaka za idealne poletne sandale

Ženski sandali blagovne znamke Mckinley prepričujejo s kakovostjo, za katero pa vam ne bo treba odšteti veliko denarja. Izbirate lahko med elegantnejšimi različicami ali pa športno zasnovo, ki je namenjena za hojo po nekoliko bolj razgibanem in zahtevnejšem terenu.

Predstavnice nežnejšega spola lahko na primer posežete po sandalih Mckinley Fidji II W. Izdelani so iz trakov, ki na odličen način oprimejo vaša stopala, obenem pa so popolnoma zračna. Podplat je nekoliko bolj grobo zasnovan, kar pomeni, da se boste s sandali lahko sprehajali tudi po bolj dinamičnih terenih.

Ipanema sandal s pisanim spodnjim delom

Tudi brazilska blagovna znamka Ipanema vam ponuja zelo pester in širok nabor poletnih obuval. Tudi trakova za oprijem sta nekoliko krajša v primerjavi z drugimi vrstami sandal. Proizvajalec je poskrbel za anatomsko oblikovan ter fleksibilen podplat.

Oglejte si ponudbo sandal v spletni trgovini Intersport. Pobrskajte po spletnih policah priznanih proizvajalcev Teva, Keen, Mckinley, Ipanema, Jack Wolfskin, Merrel, Crocs.

Nalaganje…