Otroški natikači

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 27

Stran
24   60  
 1. Crocs LITERIDE CLOG KIDS, natikači, zelena

  1 barva

  Crocs LITERIDE CLOG KIDS, natikači, zelena
  23,99 € 39,99 €
  i
  Prejšnja cena: 31,99 €
 2. Roxy RG SLIPPY II, natikači, roza

  2 barvi

  Roxy RG SLIPPY II, natikači, roza
  15,59 € 25,99 €
  i
  Prejšnja cena: 20,79 €

Izdelki 1-24 od 27

Stran
24   60  

Otroški natikači

Natikači so zagotovo najbolj prijetno poletno obuvalo. Zaradi njihove enostavnosti jih otroci naravnost obožujejo. V njih se noga ne poti, zato so udobni, tudi ko poleti nastopi vroče vreme. Uporabni so tudi v hladnejših mesecih, ko jih lahko uporabljamo namesto copat, ko se odpravimo na bazen ali ko zaključimo kakšno dvoransko športno aktivnost in potrebujemo obuvalo, v katerem se odpravimo pod tuš.

Različni natikači

Natikači so na voljo v številnih različicah in modelih. Nekateri so povsem športne narave, drugi so zasnovani v skladu z zadnjimi modnimi trendi in predstavljajo zanimiv poudarek osebnostnemu slogu. Kakovostni otroški natikači so izdelani iz za nošenje prijetne gume, ki je zasnovana s pomočjo tehnologije, ki preprečuje nabiranje bakterij. Obstajajo pa tudi usnjene različice in takšne, ki so opremljene s sodobnimi blažilnimi sistemi. 

V spletni prodajalni Intersport so na voljo poletni natikači priznanih znamk. Natikači Nike in natikači adidas predstavljajo vrhunski sodobni trend. Natikači Crocs pa so tradicionalna otroška uspešnica. V vsakem primeru pa so udobni natikači nujen kos otroške garderobe.

Nalaganje…