Natikači

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

INTERSPORT PRIPOROČA

Najboljše razmerje kakovosti in cene

17 izdelkov

24   60  

17 izdelkov

24   60  

Otroški natikači

Natikači so zagotovo najbolj prijetno poletno obuvalo. Zaradi njihove enostavnosti jih otroci naravnost obožujejo. V njih se noga ne poti, zato so udobni, tudi ko poleti nastopi vroče vreme. Uporabni so tudi v hladnejših mesecih, ko jih lahko uporabljamo namesto copat, ko se odpravimo na bazen ali ko zaključimo kakšno dvoransko športno aktivnost in potrebujemo obuvalo, v katerem se odpravimo pod tuš.

Različni natikači

Natikači so na voljo v številnih različicah in modelih. Nekateri so povsem športne narave, drugi so zasnovani v skladu z zadnjimi modnimi trendi in predstavljajo zanimiv poudarek osebnostnemu slogu. Kakovostni otroški natikači so izdelani iz za nošenje prijetne gume, ki je zasnovana s pomočjo tehnologije, ki preprečuje nabiranje bakterij. Obstajajo pa tudi usnjene različice in takšne, ki so opremljene s sodobnimi blažilnimi sistemi. 

V spletni prodajalni Intersport so na voljo poletni natikači priznanih znamk. Natikači Nike in natikači adidas predstavljajo vrhunski sodobni trend. Natikači Crocs pa so tradicionalna otroška uspešnica. V vsakem primeru pa so udobni natikači nujen kos otroške garderobe.

Nalaganje…