Dereze

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

18 izdelkov

24   60  
 1. Camp QUATTRO, dereze

  1 barva

  Camp QUATTRO, dereze
  32,19 € 45,99 €
  i
  Prejšnja cena: 32,19 €

18 izdelkov

24   60  

Oprema za pohodništvo vključuje tudi dereze

Če niste preveč navdušen pohodnik, se verjetno podajate zgolj na bližnje hribe. V tem primeru je obvezna primerna obutev in seveda tudi oblačila. Za piko na i s seboj vzemite še kakšen nadvse priročen nahrbtnik, v katerega boste lahko skrbno shranili vse, kar nujno ali manj nujno potrebujete s seboj.

Po drugi strani pa vas je kar nekaj takšnih, ki se podajate precej višje, in to tudi v zahtevnejših vremenskih pogojih, torej pozimi. V tem primeru je oprema precej bolj pisana oziroma jo je veliko več. V prvi vrsti seveda potrebujete primerno obutev, ne smete pa pozabiti niti na dereze.

Zimska oprema za pohodništvo

Zimska oprema za pohodništvo vključuje tudi izjemno specifične izdelke, kot so denimo dereze. Četudi teh ne boste nujno potrebovali, jih morate pred odhodom od doma nujno spraviti v nahrbtnik na primerno mesto. Dereze za čevlje vam bodo izjemno dobro koristile, v primeru če naletite na poledenelo podlago.

Na trgu lahko izbirate med več vrstami derez. V osnovi takšno pohodno opremo razdelimo na univerzalne dereze, polavtomatske in avtomatske. Univerzalne imajo spredaj in zadaj plastični nastavek, ki se prek jermenov ali pa elastičnih trakov učinkovito pritrdi na čevelj.

Nakup derez v specializirani trgovini s pohodno opremo

Dereze veriga in druge vrste derez ali morda derezic seveda niso na voljo kjer koli, temveč jih boste lahko kupili samo v specializirani prodajalni s pohodno opremo.

Nalaganje…