Košarkaške žoge

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 77

24   60  

Izdelki 1-24 od 77

24   60  

Kako se lotiti izbire košarkarske opreme

Če ste strastni ljubitelj košarke, boste slej ko prej tudi sami želeli žogo metati na koš. Seveda jo morda že pridno mečeta, a morate do prvega koša prevoziti kar nekaj kilometrov. Zakaj si prijetnega kotička za metanje žoge na koš ne bi ustvarili kar doma, saj je košarkarska oprema cenovno povsem dostopna? Na voljo pa je v vseh dobro založenih specializiranih prodajalnah, kot je na primer Intersport.

Pri izbiri takšne opreme je najprej seveda na vrsti tudi košarkarska žoga. Ta je na voljo v številnih različicah, izbira pa je odvisna od let pa tudi od spola igralcev. Za najmlajše junake so na voljo košarkarske žoge z oznako 3. Oznaka 7 pa narekuje nakup košarkaške žoge za odrasle moške.

Žoga za košarko mora biti seveda izdelana iz primernih materialov. Ker jo boste izbirali v specializirani prodajalni s tovrstno opremo, vas kakovost materiala ne sme skrbeti preveč. Najbolj kakovostne žoge za košarko so pokrite z umetnim usnjem. Pravo usnje se ne obnese ravno najbolje, saj preveč dobro vpija vlago.

Postavitev koša za košarko

Doma si pripravite teren, kjer bo stal košarkarski koš. Priljubljena izbira so na primer koši s stojalom. Ker so na voljo različni tipi, pri izbiri za mnenje povprašajte izkušenega ter strokovno podkovanega prodajalca. Pomembno mesto ob tem imajo seveda košarkarski obroči. Ti morajo biti dovolj trpežni.

Praviloma je prav vsa oprema izjemno preprosta za postavitev. Sicer pa boste poleg nje prejeli tudi vsa potrebna jasna navodila. Če vam kar koli ne bo povsem jasno, pa se vedno lahko obrnete na osebo, ki vam je košarkarsko opremo prodala.

Povabilo prijateljev na igranje košarke

Ko je košarkarski koš končno postavljen in ob njem čaka kakovostna košarkarska žoga, na sebi pa že nosite primerna oblačila ter obutev, je čas, da k sebi domov na metanje na koš povabite vse svoje prijatelje in znance. Spomnite jih na to, da se tudi oni odenejo v primerna košarkarska oblačila ter obutev.

 

Nalaganje…