Tek

Tek še vedno ostaja ena izmed najbolj pogostih fizičnih aktivnosti. To lahko pripišemo naravnosti gibanja in dostopnosti tega športa – teče lahko vsak. Brez plačevanja karte, plačevanja za dostop do video vsebin in kupovanja širokega nabora opreme. Potrebujete le en prilagojen in kakovosten kos, ki bo vaša stopala, noge, hrbet in sklepe zaščitil pred nezaželenimi poškodbami, hkrati pa vam omogočil še boljšo tekaško izkušnjo. To so kakovostni tekaški copati.

Preverite izbor najboljših tekaških copatov te sezone, opremljenih z najnovejšimi tehnologijami in inovacijami, ki bodo vaše tekaške rezultate ponesli na novo raven.

adidas Adizero Prime X Strung

adidas Adizero Prime X Strung je prvi adidasov tekaški copat, ki ima zgornji del narejen iz tekstilne tkanine STRUNG. Gre za edinstveno inovacijo, ki s svojo brezšivno zasnovo optimalno oprime stopalo in na ta način pripomore k popolni prilagodljivosti vsem potrebam tekača.

Gre za tekaški copat, ki je namenjen tako tekačicam kot tudi tekačem ter poskrbi za popolno udobje in podporo na najdaljših tekih.

Poglej copat tukaj.

adidas Adizero Adios Pro 3

To so moški tekaški copati, ki so izdelani za doseganje največjih hitrosti. Z dodatki ogljikovih vlaken Energyrods v podplatu omogočajo hiter in učinkovit tekaški korak ter posledično najboljši izkoristek energije.

Zahvaljujoč izjemno lahkemu Lightstrike Pro blaženju, ki ga tvorijo tri plasti najodpornejše pene, lahko s temi tekaškimi copati tečete pri večjih hitrostih izjemno dolgo časa, ne da bi po dolgem teku čutili utrujenost.

Poglej copat tukaj.

Nike Air Zoom Alphafly Next% 2

Atraktivni, sodobni in hkrati tudi izjemno hitri – to so ženski in moški tekaški copati Nike Air Zoom Alphafly Next% 2, ki vas bodo prepričali takoj, ko jih boste obuli. Debel in hkrati lahek podplat iz ultralahke pene ZoomX poskrbi za optimalen povratek energije in izjemno učinkovit tek.

Tekaški copati Nike Air Zoom Alphafly Next% 2 tako v sebi združujejo hitrost in udobje. Prepričani smo, da bodo hitro postali vaš najljubši par tekaških copat, saj bo z izjemno odzivnostjo copata podiranje osebnih rekordov postalo zelo enostavno.

Več o copatu tukaj.

Saucony Endorphin Pro 3

Saucony Endorphin Pro 3 so moški tekaški copati, ki bodo navdušili vse hitre tekače z željo doseganja novih osebnih rekordov. Opremljeni so s številnimi novostmi, kot sta podplat XT-900 s posebno karbonsko ploščo s krivuljo S in pena PWRRUN PB za izjemno blaženje, podporo in hitrost.

Več o copatu tukaj.

Asics Magic Speed 2

Če iščete vsestranske tekaške copate tako za tempo teke kot tudi za tekmovanja, potem so moški tekaški copati Asics Magic Speed 2 odlična izbira. Z njimi bo še tako naporen tekaški trening postal lahkoten in manj utrujajoč.

Po celotni dolžini podplata sta stisnjeni karbonska in TPU plošča, ki poskrbita za učinkovit prenos energije v smeri gibanja. V zgornji sloj vmesnega podplata je dodano edinstveno blaženje FF Blast Plus, ki zagotavlja popolno absorpcijo udarcev in odziven tekaški korak.

Več o copatu tukaj.

adidas 4DFWD 2

S tekaškimi copati adidas 4DFWD 2 boste doživeli popolnoma nove dimenzije teka. V sebi združujejo novo in edinstveno inovacijo 3D natisnjenega vmesnega podplata, ki nudi sodoben sistem blaženja.

To edinstveno blaženje pri vsakem koraku zmanjša zavorne sile in pretvori energijo udarca v gibanje naprej. Rezultat sta lahkoten tek, kot ga še niste doživeli, in podiranje osebnih tekaških rekordov.

Več o copatu tukaj.

Asics GEL-NIMBUS 25 LITE-SHOW

Če si želite občutiti popolno mehkobo, potem so prava izbira ženski tekaški copati Asics Gel-Nimbus 25 Lite-Show. Popolnoma prenovljen copat združuje peno FF Blast Plus Eco in najnovejšo tehnologijo Asics PureGEL. Ta je integrirana v vmesni podplat v petnem delu in je za kar 65 % mehkejša od predhodne različice ter tako skrbi za izjemno absorpcijo udarcev, mehkejše pristanke in udobje. Prenovljena konstrukcija je prožnejša in objame stopalo v predelu gležnja za razkošnejši, udobnejši občutek popolnega prileganja.

Več o copatu tukaj.

Obiščite prodajalne INTERSPORT in preverite široko ponudbo vrhunskih tekaških copat, kjer boste zagotovo našli popoln tekaški copat zase.

Če niste prepričani, katere izbrati, za nasvet povprašajte naše svetovalce v prodajalnah, naročite pa se lahko tudi na individualno analizo stopal. Več o svetovanju ob nakupu tekaških copat, analizi stopal in kako se naročiti na svoj termin si lahko preberete tukaj.