Tek

Ko gre za doseganje vrhunskega rezultata, vsaka sekunda šteje. Zato je toliko bolj pomembno, da izberete zmogljive in lahke tekaške copate, s katerimi bo tek postal pravi užitek.

Po svojih vrhunskih zmogljivostih je znana tudi kolekcija tekaških copat adidas Adizero, ki vse tekače vedno znova navduši s svojimi novostmi. Ali vas zanima, katere novosti iz te tekaške kolekcije so vam tokrat na voljo?

Adidas Adizero Sl – ustvarjen za hitrost in zmage

Adidas Adizero Sl je najnovejši dodatek k tej ikonični kolekciji tekaških copat. Njegova oznaka Sl (Super light) govori o tem, da gre za super lahke tekaške copate, ki jih na svojih nogah ne boste občutili. Zato so odlična izbira za vsakodnevno vadbo, ki je usmerjena v hitrost, in za vse tiste tekače, ki tečejo za zmage in podiranje osebnih rekordov.

K temu močno pripomore njihov inovativni sistem blaženja Lightstrike EVA in Lightstrike Pro. Lightstrike EVA je super lahek vmesni podplat, ki je po celotni dolžini stopala. Izdelan je iz pene EVA in zagotavlja popolno ravnovesje med blaženjem in odzivnostjo na terenu. Lightstrike Pro pa je dvoslojna pena, ki se nahaja le na sprednjem delu podplata in zagotavlja vračanje energije na vsakem koraku, zaradi česar je tekaški korak toliko bolj učinkovitejši.

Adizero Sl ima sicer tradicionalno adidasovo zasnovo. Na vrhu imajo zračno in kakovostno mrežico, ki zagotavlja maksimalno zračnost in optimalno prileganje stopalom, v več kot 50 % pa je izdelan tudi iz recikliranih materialov. Za odličen oprijem poskrbi gumiran podplat, za popolno udobje in maksimalno oporo pa poskrbi dodatno podložen petni del in jezik.

V ponudbi Intersporta vam je na voljo ženski model v modri barvi, medtem ko bo predstavnike moškega spola zagotovo navdušil moški model Adizero Sl v sivi barvi.

  POGLEJ VIDEO PREDSTAVITEV TEKAŠKEGA COPATA ADIZERO SL

Adidas Adizero Adios 8 – ustvarjeni za treninge in tekme

Naslednji novost iz tekaške kolekcije adidas Adizero so tekaški copati Adizero Adios 8. Tudi ti tekaški copati so namenjeni vsem tekačem in tekačicam, ki jim je glavni cilj podiranje osebnih rekordov. V ponudbi Intersport vam je tokrat na voljo ženski model tekaških copat v zeleni barvi in moški model tekaških copat, ki je v sivi barvi.

Adidas Adizero Adios 8 pa ne navdušuje samo s svojim izgledom, ampak tudi s svojimi tehničnimi lastnostmi. Od vseh tekaških copat adidas Adios, je zadnja različica najlažja, k čemer največ pripomore popolnoma nova mrežasta zasnova zgornjega dela, ki pa še vedno poskrbi za optimalno prileganje stopala tudi pri največjih hitrostih. Zgornji del je v 50 % izdelan tudi iz recikliranih materialov, podplat pa je izdelan iz gume Continental, kar zagotavlja vrhunski oprijem v vseh razmerah.

V teh tekaških copatih boste lahko preizkusili tudi izboljšano zasnovo vmesnega podplata Lightstrike Pro, ki je v sprednjem delu podplata. V predelu pete in sprednjega dela podplata pa se nahaja popolnoma novo blaženje Lightstrike 2.0. V srednjem delu podplata se nahaja sistem iz steklenih vlaken Energyrods 2.0, ki poskrbi za torzijsko stabilnost in pospešen korak ter preprečuje izgubo energije.

Takšna zasnova poskrbi, da so tekaški copati Adizero Adios 8 dovolj hitri za vsa tekmovanja, prav tako pa odlično prenesejo tudi vsakodnevno vadbo. Čeprav so ustvarjeni za doseganje največjih hitrosti, pa bo tek z njimi še vedno pravi užitek.

  POGLEJ VIDEO PREDSTAVITEV TEKAŠKEGA COPATA ADIOS 8

Adidas Adizero Boston 12 – ustvarjeni za hitrost in vzdržljivost

Vsi tekači in tekačice, ki si želite udobnega in hitrega teka po urbanih površinah, preizkusite ženski in moški model tekaških copat adidas Adizero Boston 12. Gre za tekaške copate, ki so bili izdelani na podlagi mnenja in izkušen elitnih maratonskih tekačev, zato boste z njihovo izbiro zagotovo dobili najboljšega partnerja za vadbo hitrosti in vzdržljivosti.

Adidas Adizero Boston je dvanajsta generacija tekaških copat Adizero Boston, ki se ponaša s popolnoma novim sistemom blaženja Lightstrike Pro in Lightstrike 2.0 ter sistemom iz steklenih vlaken Energyrods 2.0. S to inovativno tehnologijo blaženja smo se srečali že pri tekaških copatih Adizero Adios 8 in tekačem na najboljši način omogoča, da odkrijejo ves svoj potencial.

Podobno kot pri Adizero Adios 8 in SL, je tudi pri Boston 12 zgornji del izdelan v 50 % iz recikliranih materialov. Mrežasta tkanina, ki je na ključnih predelih dodatno usmerjena v podporo, poskrbi za zračnost in optimalno prileganje stopala. Podplat iz gume Continental pa zagotavlja optimalni oprijem, zaradi česar postane tek še bolj brezskrben.

  POGLEJ VIDEO PREDSTAVITEV TEKAŠKEGA COPATA BOSTON 12

Kolekcija tekaških copat adidas Adizero je znana po hitrosti in vrhunskih zmogljivostih – vse z namenom, da lahko vzdržljivostni tekači dosegajo vrhunske rezultate in podirajo svoje osebne rekorde. Če se jim želite pridružiti tudi vi, preverite ponudbo v prodajalnah INTERSPORT!