Tek

Ste že kdaj sanjali o teku, lahkotnem kot lebdenje na oblakih? Pri inovativni švicarski znamki On so se z oblikovanjem tekaških copat, ki so odslej na voljo v prodajalnah in spletni trgovini INTERSPORT Slovenija in nudijo nepredstavljivo udobje, odločili te sanje spremeniti v resničnost.

On: revolucija tekaške izkušnje

Zgodba On se začne s preprostim ciljem – revolucionirati tek z močjo vrhunske tehnologije. Ta zgodba se sčasoma spremeni v izkušnjo »teka po oblakih«. Od takrat je On postal sinonim za inovativno tehnologijo v teku, s prepoznavno tehnologijo CloudTec®, ki zagotavlja mehke pristanke in eksplozivne odrive.

Srce podjetja On je v laboratorijih, kjer znanstveniki nenehno eksperimentirajo, da bi ustvarili novo in boljšo ter povečali trajnost izdelkov.

On ni le blagovna znamka, ampak tudi pobudnik sprememb. Zavezanost blagovne znamke k trajnosti se kaže v vseh vidikih proizvodnje, od uporabe alternativnih materialov do ustvarjanja krožnih sistemov in spodbujanja trajnostne proizvodnje, saj je, kot pravijo, reševanje planeta timski šport.

Kakšen je novi On Cloudmonster 2?

Novi tekaški copati On Cloudmonster 2 so še boljši od svojega predhodnika. V prenovljeni in izboljšani različici ponujajo še več blaženja in mehkobe kot tudi izboljšano odzivnost podplata. To pomeni, da boste lahko v njih tekli še dlje, še udobneje in še hitreje kot v njihovih predhodnikih.

Primerni so za vse tipe tekačev – od začetnikov, do tistih najbolj zahtevnih z njimi pa lahko pretečete vse od lahkotnih sprostitvenih tekov pa do najbolj intenzivnih treningov.

“Novi Cloudmonster 2 so odlični za daljše teke, tudi pri hitrejšem tempu. V primerjavi s prejšnjim modelom, so ti tekaški copati še bolj odzivni, hkrati pa zelo blaženi in stabilni. Zagotovo bodo na mojem seznamu najbolj uporabljenih copat v naslednjih letih.”

Vid Botolin, slovenski atlet in aktualni rekorder v cestnem teku na 5 km 

Cloudmonster 2 se lahko pohvali z …

• Večja količina pene Helion™ skrbi za maksimalno blaženje in udobje

• Tehnologija CloudTec® nudi mehke pristanke in eksplozivne odrive

• Speedboard™ poskrbi za še večjo odzivnost in hitrejše teke

“Oblikovan je tako, da v začetnih kilometrih zlahka nadziraš tempo teka, ko je čas, da pospešiš, pa te oblika copata praktično prisili k temu, da tečeš po sprednjem delu in s tem dvigneš ritem.”

Vid Botolin, slovenski atlet in aktualni rekorder v cestnem teku na 5 km

Novi Cloudmonster 2 je v izbranih prodajalnah po Sloveniji in spletni trgovini INTERSPORT na voljo zako v moški kot tudi ženski različici.

Preden se odločite za nakup pa še en nasvet z Vidove strani:

“Številke so malo večje od običajnih – večina od teh, ki smo jih pomerili, nas je na koncu izbrala manjšo velikost, kot jo nosimo sicer.”

Ne glede na to, ali ste izkušen tekač ali pa šele začenjate, se v ponudbi znamke On najde popoln tekaški copat za vaše potrebe.

Obiščite našo spletno trgovino ali si tukaj oglejte še ostale modele tekaških copat znamke On.