Tek

Hitrost je osebni občutek napredka

adidas je tudi za letošnjo tekaško sezono poskrbel za presenečenje. S svežo kampanjo “Faster Than” želijo predstaviti nov koncept hitrosti ter s tem preobraziti koncept teka. Hitrost ne pomeni samo dokazovanje tekmovalnosti in zmogljivosti temveč gre za osebni občutek napredka in lastne preobrazbe. Do novih,  naprednejših tehnologij so prišli tudi s pomočjo študije “Zakaj tečemo” (Why we run). Poleg ostalih informacij je pomemben podatek, da dve tretjini tekačev meni, da hitrost ni najpomembnejša, temveč dajejo večji pomen osebnemu napredku in rasti.

Nov model adidas SL20

Vrhunski srednji podplat Lightstrike za eksplozivne gibe in vzdržljivost. Izdelani so iz raztegljivega materiala, ki odlično objame stopalo, hkrati pa mu omogoča svobodno gibanje. Spodnji del podplata je prevlečen z gumo Continental, ki zagotavlja izjemen oprijem. Na voljo je v moški in ženski različici.

Prenovljen model adidas Ultraboost 20 

Vrhunski moški tekaški copat, ki je izdelan iz raztegljivega materiala, ki odlično oprime stopalo, hkrati pa mu dopušča svobodno gibanje. Na stranicah je posebna opora, ki poskrbi za dodatno stabilnost pri teku. Podplat je izdelan že iz dobro znane pene Boost, ki je osnova dinamičnega blaženja in zagotavlja največji možen povratek energije pri vsakem koraku.

Tekači iz vsakdanjega življenja

Zvezde kampanje Faster Than pa niso samo profesionalni tekači temveč tudi tekači iz vsakdanjega življenja, ki tečejo zase in s svojimi zgodbami navdihujejo druge. Med njimi so 112-kilogramski tekač Martinus Evans, ki je negativne komentarje in posmehovanja spremenil v motivacijsko orodje, tekačica Ellie Lacey, ki je po presaditvi jeter na tekmovanju World Transplant Games osvojila pet zlatih medalj in podrla tri svetovne rekorde, Kathrine Switzer kot prva ženska, ki je pretekla maraton, izjemni šprinter Noah Lyles in nogometaš Mohamed Salah.

Martinus Evans

Ellie Lacey

Kathrine Switzer

Noah Lyles

Najnovejši adidasovi modeli tekaških copat so na voljo tudi v prodajalnah Intersport.