Ostali športi

Takšen dragulj, kot je Luka Dončić, bi bil zagotovo v ponos vsaki državi. Zato smo lahko vsi veseli, da ta izjemen košarkar prihaja ravno iz Slovenije. Ker pa ima naša majhna država le dobra 2 milijona prebivalcev, imajo uspehi Luke Dončića toliko večjo vrednost.

Luka Dončič je svojo košarkarsko pot začel v Union Olimpiji, a se je hitro izkazalo, da gre za košarkarski talent brez primere. S 13 leti ga je pot ponesla v Španijo, kjer je kot najmlajši igralec v zgodovini španske lige zaigral za Real Madrid. Star je bil 16 let, 2 meseca in 2 dneva.

Njegova pot se je nato strmo vzpenjala in le še vprašanje časa je bilo, kdaj bo zaigral v najmočnejši košarkarski ligi na svetu – v ligi NBA. To se je zgodilo leta 2018, ko je zaigral za košarkarski klub Dallas Mavericks, v katerem še danes navdušuje s svojimi predstavami.

Zgodovinskih rekordov Luke Dončića nikoli ni dovolj!

Ko smo že skorajda prepričani v to, da so rezultati Luke Dončića na vrhuncu in jih ni več mogoče preseči, nas vedno znova navduši. Ne samo prebivalcev naše majhne dežele, ampak ljubitelje košarke po celem svetu. Še en zgodovinski večer Luke Dončića se je odvil 27. decembra 2022.

Luka Dončić je sekundo pred koncem rednega dela čudežno izsilil podaljšek, kar zanj niti ni tako neobičajno. Bolj kot to pa je pomemben podatek, da je na tekmi postal prvi košarkar v zgodovini NBA, ki je dosegel trojni dvojček z neverjetnimi 60 točkami in 20 skoki! To ni uspelo niti slavnemu Wiltu Chamberlainu, ki si lasti številne rekorde.

Kolekcija Dallas Mavericks in Luka Dončić

Popolnoma logično je, da ima takšen igralec, kot je Luka Dončić, privržence po vsem svetu. In tudi v Sloveniji njegove predstave redno spremlja ogromno ljubiteljev košarke. Ti lahko na različne načine kažejo svojo naklonjenost do Luke, med drugim tudi z izbiro katerega izmed kosov iz kolekcije oblačil in obutve Dallas Mavericks in Luka Dončić, ki vam je na voljo v prodajalnah INTERSPORT.

Majice s kratkimi rokavi Nike Dallas Mavericks

Okolju prijazen PFC-free premaz je trajnosten, zelo vzdržljiv in obnovljiv vodoodbojen premaz, ki je narejen iz 60% obnovljivih virov. Tkanine, ki so obdelane s PFC fluorokarbon-free imajo vzdržljivo vodoodbojnost in se sušijo 50% hitreje kot tkanine brez tega. Poleg tega pa hkrati omogočajo nespremenjeno zračnost.

Puloverji Nike Dallas Mavericks

Puloverji Nike Dallas Mavericks so kot nalašč za vse navijače Dallasa in Luke Dončića, saj so izdelani iz prijetne mešanice naravnih in umetnih materialov, ki nudi izjemno udobje pri nošenju. Za atraktiven videz poskrbijo kapuca, kengurujski žep in velik napis na prsnem košu. Primerni so za številne športne in prostočasne aktivnosti, kot tudi za vsakodnevno potepanje po mestu.

Moški košarkarski dres Luka Dončić Dallas Mavericks – majica in kratke hlače

Obvezen del opreme vseh ljubiteljev košarke je tudi košarkarski dres, v katerem trenutno igra Luka Dončić. Majica brez rokavov ima športen videz, ki omogoča kar največjo svobodo gibanja, zaradi Dri-FIT materiala pa odlično odvaja vlago in se tudi hitro suši. Nepogrešljiv del dresa so moške košarkarske kratke hlače, ki so izjemno zračne in funkcionalne. V tem košarkarskem dresu bo tudi vaša igra postala vrhunska in nihče vas ne bo mogel zaustaviti!

Košarkarski copati Nike Jordan Luka 1

K vrhunskim predstavam Luke Dončića bistveno pripomorejo njegovi košarkarski copati Nike Jordan Luka 1. Ti zagotavljajo največjo odzivnost in učinkovito oporo po celotni dolžini stopala, kakovostni podplat pa nudi odličen oprijem na vseh igralnih površinah. Njegovi copati so na voljo v moški in otroški različici, ki pa je v decembrski vročici skorja v celoti pošli. Vendar kmalu prihaja nova kolekcija, ki je nikakor ne smete zamuditi.

Navijaški kotiček Luka Dončić

Vsi tisti, ki ostajate zvesti Luki Dončiću, pa ne spreglejte tudi navijaškega kotička. Poleg majic, puloverjev in hlač boste v njem našli tudi druge izdelke, s katerimi boste na najboljši način pokazali naklonjenost do svojega najljubšega igralca NBA lige.

Eden od njih je zagotovo rekreativna košarkarska žoga Wilson Luka Dončić, s katero se boste lahko preizkusili v košarkarski igri na vseh zunanjih površinah. Obvezen kos oblačila za vse navijače Luke Dončića pa je tudi atraktivna kapa s šiltom, ki je primerna za vse priložnosti.

Ne glede na to, ali ste aktivni ali rekreativni igralec košarke ali pa zgolj zagreti oboževalec Luke Dončiča, je kolekcija Dallas Mavericks in Luka Dončić nepogrešljiv del vaše garderobe. Če je še nimate, je sedaj skrajni čas, da si jo priskrbite!