Plavanje

Bikini!

Pripravljate se za dopust, otvoritev sezone kopalk je tu! Zato je sedaj skrajni čas, da preverite svojo kopalno opremo in se po nakupih odpravite čim prej. Da ne boste zadnji trenutek brez kopalk, skočite v Intersport. 

Podobno kot vsako poletje nas tudi v letošnjem letu med kopalkami na plažah čakajo novi modni trendi.

Kaj lahko pričakujemo to poletje?

Podobno kot pri vseh drugih poletnih oblačilih lahko tudi v primeru kopalk to poletje pričakujemo izrazito močne barve. Vpadljivi odtenki rumene, rdeče in modre bodo poskrbeli, da boste na plaži že na daleč izstopali, čeprav tudi z barvo limete, fuksije ali sinje modre ne morete ničesar zgrešiti. Pike, črte in cvetlični vzorci so tudi letos na paleti. Čeprav so klasični vzorci, nas novi dizajni vedno znova prepričajo.

Največji modni hit prihajajočega poletja so bikini kopalke iz rebrastega materiala. Njegova tekstura spominja na zmečkan papir, zaradi česar ti modeli kopalk izgledajo precej športno. Zato so še posebej primerne za vse ljubiteljice vodnih športov na različnih aktivnosti na plaži.

To poletje ne bo šlo niti brez cvetličnih vzorcev. Možnosti potiskov so neskončne – od drobnih marjetic do drznih hibiskusov in vrtnic. Gosto posejani vzorci pa ne bodo poskrbeli zgolj za atraktiven izgled, ampak vam bodo pomagali skriti tudi kakšen odvečen kilogram.

Če k cvetličnim potiskom dodamo še razne volančke, boste poskrbeli še za igriv in sproščen videz. Volančki sicer popestrijo strogo krojene modele kopalk, odvečno blago pa vam daje dodaten občutek svobode.

Raznolikost dizajnov, ki zadovolji vsem okusom

Skupna lastnost bikini kopalk je ta, da so sestavljene iz dveh delov – nedrčka in hlačk. Tudi to poletje pa je raznolikost dizajnov tako velika, da lahko v njih izgledate športno in elegantno – odvisno, kaj si v danem trenutku zaželite.

Klasične bikini kopalke imajo značilne hlačke in nedrček z vrvicam, ki omogočajo popolno svobodo gibanja v vodi in na plaži. V bikini kopalkah boste izgledali tako športno kot tudi elegantno, hkrati pa je to eden tistih krojev, ki je vedno IN. Poleg tega lahko izbirate med zelo širokom naborom znamk, kot so adidas, Icepeak, Firefly, Protest, Barts, Brunotti in dizajnov.

Bikini kopalke z okrašenim topom niso samo športne, ampak tudi izjemno elegantne. Volančki na naramnicah popestrijo njihov izgled in poskrbijo za sproščen občutek. Nova kolekcija kopalk Protest zadovolji najbolj zahtevnim okusom, zato ne spreglejte njihove ponudbe.

Bikini kopalke z damsko definirano košarico nudijo odlično podporo za več samozavesti, hkrati pa boste z njimi poudarile svoj ženstvenost. Ne spreglejte nove kolekcije kopalk Firefly, s katerimi bo prav vsak poletni dan nova izkušnja več.

Bikini kopalke s športnim topom so vedno znova IN. Če ne drugega, so odličen kos oblačila za vse športne aktivnosti v vodi in na plaži. Včasih pa izbira tudi za tiste, ki želijo nekoliko zakriti prsni koš.

Bikini kopalke s trikotnim zgornjim delom in širšimi naramnicami so prav tako primerne za vse ljubiteljice športno-elegantnega in predvsem dinamičnega izgleda na plaži. Zasnova zgornjega dela lahko pomaga optično nekoliko zožati zgornji del trupa, če si to želite. Oglejte si novo kolekcijo kopalk Firefly v živobarvnih kombinacijah in prepričani smo, da vam bodo že na prvi pogled padle v oči vsaj ene.

Bikini kopalke z bandeau nedrčkom so vedno znova modni hit, pa čeprav jih vsako poletje videvamo na plažah. Blagovni znamki Barts in Protest vam tudi tokrat ponujata modele brez ali z naramnicami, v katerih boste uživali v vročih poletnih dneh. Bandeu tip nedrca kopalkam doda graciozen in izjemno eleganten izgled.

Pri izbiri bikini kopalk ne pozabite na svoje počutje

Na prvem mestu pri izbiri pravega kroja kopalk je zagotovo vaše počutje. Zato izberite takšne kroje, ki ustrezajo vaši osebnosti, željam in potrebam.