Kamping oprema

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 671

24   60  

Izdelki 1-24 od 671

24   60  

Kampiranje za pristno izkušnjo bivanja v naravi

Kampiranje je na sploh zelo priljubljeno, še posebej v poletnem času, ko imamo na prostem veliko več svobode oziroma izbire. V nasprotju s hoteli ali apartmaji nam takšna izkušnja lahko ponudi precej več, na primer pristno izkušnjo bivanja v naravi. Prav tako omogoča pobeg iz vsakdanjega življenja med štirimi stenami. A na to izkušnjo se moramo dobro pripraviti tudi z izbiro primerne opreme.

Kamping oprema je precej širok pojem, zato je že vnaprej dobro pripraviti seznam, kaj dejansko potrebujemo. Nekateri pripomočki, kot so na primer šotori, so seveda nujni, spet drugi nam omogočajo bolj luksuzno bivanje. Ker v naravi praviloma nimamo dostopa do električne energije, nam bodo zelo prav prišla tudi ustrezna svetila, kot so denimo ročne svetilke. Verjetno pa ne bomo zmogli niti brez primerno velike hladilne torbe.

Oprema za kampiranje na voljo v specializiranih fizičnih in spletnih prodajalnah

Verjetno vas šotori dandanes pričakujejo skorajda na vsakem koraku. Kljub temu pa je najbolje, da je celotna oprema za kampiranje izbrana kar v specializirani prodajalni s tovrstnimi izdelki. Tam boste lahko na enem mestu dobili vse potrebne pripomočke, ki bodo seveda tudi kakovostni.

V specializirani prodajalni s kamping opremo so na voljo tudi najrazličnejše spalne vreče, ki jih boste primerno namestili v šotor. Med obvezno opremo sodijo tudi klini za šotor, da boste lahko šotor primerno močno namestili na vnaprej določeno lokacijo.

Kaj je najvažneje pri izbiri šotora?

Šotori, ki so na voljo na trgu, so tako zelo različni, da je izbira oziroma odločitev za pravega v resnici kar precej težka. Najprej se morate vprašati, za koliko ljudi bo šotor sploh namenjen. Od tega je seveda odvisna predvsem njegova velikost. Vsekakor je pomemben tudi material, iz katerega je izdelan. Na voljo so šotori iz bombaža, sintetičnih vlaken ali pa iz kombinacije bombaža ter sintetičnih vlaken. Tisti, ki so izdelani iz naravnih materialov, so praviloma precej boljša izbira.

Pozornost namenite še vodnemu stolpcu. Ta opredeljuje velikost vodnega pritiska, ki je torej potrebna za prodiranje v dana vlakna. Seveda višja številka pomeni višjo zaščito. Običajno se vodni stolpec giblje med 1500 mm in 5000 mm.

Izbira spalne vreče ali raje napihljive postelje

Pri izbiri ležišča za kampiranje na voljo niso samo spalne vreče. Odlično se lahko obnese tudi napihljiva postelja. Če ste z njo že kdaj imeli izkušnjo, veste, da jo je torej primerno izbrati tudi za prenočevanje na prostem.

Nalaganje…