Fitnes

Za izvajanje številnih vaj sploh ne potrebujemo fitnes centra ali telovadnice. Določeni pripomočki, ki so bodisi dimenzijsko majhni bodisi zložljivi, omogočajo vadbo  tudi v številnih drugih okoljih. Lahko jih vzamemo na potovanje, na dopust, nekatere celo v službo. Nekateri  so celo takšni, da z njimi lahko vadimo medtem ko delamo, gledamo televizijo ali beremo knjigo.

Functional Trainer trakovi

Trakovi, imenovani Functional Trainer, so enostaven a izjemno učinkovit pripomoček  za najrazličnejše vaje, ki jih izvajamo z lastno težo. Trakove je možno namestiti na  vrata, na drevesno vejo, na teraso ali na vrt in izvajati vaje za gibljivost in moč.

Gumijasti trakovi

ENERGETICS FITNESS BAND Gumijasti trakovi so odličen pripomoček za izvajanje vaj, s katerimi krepimo mišice rok,  nog, trebuha in hrbta. Poleg tega s temi trakovi lahko izvajamo različne raztezne vaje za gibljivost. Trakovi so izdelani iz trpežnega elastičnega lateksa in so na voljo v različnih dolžinah.

Gimnastična žoga

ENERGETICS GYMNASTICS BALL Gimnastična žoga je odličen pripomoček za pravilno držo telesa. Uporabljati jo je mogoče doma ali pa kar v pisarni. Na tej žogi namreč lahko sedite za pisalno mizo in med delom krepite mišice ter skrbite za pravilno telesno držo. Na voljo je v različnih barvah in v dveh velikostih.

Žogica za krepitev mišic rok

ENERGETICS FINGER BALL Majhna žogica, ki je na voljo v treh barvah, je zagotovo eden izmed najbolj priljubljenih prenosljivih fitnes pripomočkov. Je tako majhna, da jo lahko vzamemo kamorkoli in kadarkoli.  Je odlična za krepitev mišic spodnjega dela rok, prstov in dlani. Na voljo je v različnih trdotah.