Povzetek

Tek

Vsaka sezona pomeni neke vrste nov začetek. Zato Adidas vedno znova pripravi bogat seznam novih tekaških modelov, ki so praviloma opremljeni z najnovejšimi tehnologijami. Te jim omogočajo še več udobja in učinkovitosti pri teku. Nova kolekcija tekaških copat Adidas ponuja pester nabor modelov, med katerimi bo prav vsak tekač našel par, ki ustreza njegovim stopalom, slogu teka in tekaškim navadam.

Za najbolj zahtevne

Ponavadi se na vrhu kolekcije nahaja model, ki je namenjen najbolj zahtevnim tekačem, ki pretečejo veliko kilometrov in zato potrebujejo copate, ki njihova stpala razvajajo z izdatno mero udobja. Zaradi tega so v te copate vgrajene najbolj sodobni materiali in tehnologije.

Tekaški copati Adidas Ultraboost so na voljo v moški in ženski različici. Po zaslugi podplata iz pene Boost, ki pri vsakem koraku tekaču omogoča povratek energije in s tem lažjo navezavo v naslednji korak, jih odlikuje izjemna kombinacija odzivnosti in udobja. Zgornji del pa je izdelan iz posebne pletene tkanine, ki lepo obuje stopalo in mu omogoča ojačitve na strateških mestih.

Copati Ultraboost se najbolje znajdejo na urbanih tekaških površinah. Za odličen oprijem podlaga pa skrbi podplat, ki je nastal v sodelovanju z nemškim proizvajalcem avtomobilskim pnevmatik Continental.

 Za ženske

Dobre tekačice bodo zagotovo navdušene nad modelom Adidas Solar Boost. Tudi ta model ponuja podplat iz pene Boost. Zgornji del pa je podobno kot pri modelu Ultraboost izdelan iz posebne raztegljive tkanine, ki stopalu hkrati zagotavlja občutek svobode gibanja in odlično oporo.

Poleg tega pa ta model odlikuje izrazito ženstvena zasnova in nežne ženske barve.

Za dobre rekreativce

Adidas ima izjemno bogato tradicijo izdelovanja copat. Zato vedno ponujajo tudi model, ki je neke vrste kombinacija sodobnosti in klasike. V to skupino spadata tudi modela Solar Drive in Solar Glide, ki ponujata razmeroma klasično zasnovo in silhueto, hkrati pa sta opremljena s kar nekaj sodobne tehnologije. Ta se v glavnem skriva v podplatu s peno Boost, ki zagotavlja povratek energije.

Adidas Solar Drive in Solar Glide so s svojo klasično silhueto copati za tekaške poznavalce, ki odlično poznajo sebe in svoje tekaške navade in se ponašajo z dobro tehniko teka.

Za dirkače

Resni tekači imajo v svoji omari vedno tudi vsaj en par copat, ki jih obujejo pri najbolj zahtevnih treningih in na tekmovanjih.

Točno takšni so copati Adidas Boston 8. Gre za osmo generacijo priljubljenega modela, ki ga odlikujejo nizka teža, izjemna odzivnost in dinamično blaženje.

Zgornji del copat je izdelan iz zračne mrežice, s pomočjo katere so znižali teže copat, hkrati pa zagotovili zračnost.

Zaradi vseh teh lastnosti so copati Adidas Boost 8 znani po svoji hitrosti in odzivnosti.

Ekskluzivno v Intersportu

Astrarun so tekaški copati, ki so jih pri Adidasu zasnovali posebej za Intersport.

Copati ponujajo elegantno sodobno zasnovo in so na voljo v ženski in moški različici. To je model, ki je primeren za številne rekreativne tekače, saj ponuja učinkovit sistem blaženja, ki zagotavlja kombinacijo udobja in odzivnosti. Za to skrbi tudi pena Boost, ki je nameščena na peti.

Poleg tega jih odlikuje prefinjena minimalistična zasnova, tako da so ti copati lahko tudi atraktiven modni dodatek za urbano pohajkovanje.

Oglejte si celotno ponudbo