Tek

inovativni copati SOLARBOOST

Novi tekaški copati Adidas SOLARBOOST že na voljo v Intersportu

SOLARBOOST– novi inovativni tekaški copati, obogateni z raketno znanostjo. Adidas je tokrat inspiracijo za nove tekaške copate dobil pri Nasinem inženirju, odlikuje jih izjemna funkcionalnost ter neverjetna zmogljivost. Posebnost se odraža v  namestitvi vlaken po meri, te pa tekačem omogočajo, da lahko izkoristijo vso svojo energijo in pridobijo tekaško samozavest.

 Novi, izjemni tekaški copati SOLARBOOST, so namenjeni tekačem, ki od svoje obutve zahtevajo le najboljše, ko gre za udobje, povratek energije ter zmogljivost. Tokrat so pri Adidasu za nove copate združili izboljšano tehnologijo BOOST in revolucionarno tehnologijo Tailored Fibre Placement. Dve izjemne tehnologije, copatom zagotavljata podporo in odlično oblazinjenje za optimalno tekaško doživetje.
Inovativni copati, ustvarjeni za popolno funkcionalnost, so narejeni po navdihu Nasinega inženirja. Vsak milimeter copata  SOLARBOOSTje natančno zasnovan in namenjen točno določeni funkciji, prav tako kot pri izgradnji rakete, v kateri ima vsaka malenkost svoj namen. Kombinacija pionirske podatkovne tehnologije Tailored Fibre Placement in vlaken Parley, ki so iz reciklirane oceanske plastike, zagotavlja izjemno podporo, udobje in neverjetno lahkotnost, ki vas bo vsekakor navdušila. Hkrati pa izjemna kombinacija tehnologij omogoča tekačem samozavestno premagovanje kilometrov, ne glede na hitrost ali tekaško razdaljo. Plod najboljših adidasovih inovacij sta trpežnost in lahkotnost vmesnega podplata BOOST za boljši odriv od tal, prav tako pa optimiziranega zunanjega podplata Strechweb za boljši oprijem, ki sta številnim tekaškim navdušencem pomagala priti do višav in doseči osebne cilje.