V novi kolesarski sezoni izpostavljamo

Nakamura CATCH 5.9

Nakamura Catch 5.9 je vsestransko uporaben devetindvajsetpalčnik. Vožnja z njim je eno samo udobje in užitek ne glede na teren. Ta model se ponaša z okvijem sodobne geometrije, ki omogoča udoben položaj za krmilom, hkrati pa zagotavlja stabilnost pri spustih.

Genesis IMPACT 4.9

Genesis Impact 4.9 je gorsko kolo, primerno za spoznavanje tega dinamičnega športa v naravi. 29-palčni obročniki se udobno kotalijo čez ovire, za poganjanje in prestavljanje skrbi Oprema Shimano, za ustavljanje pa zanesljive hidravlične diskaste zavore.

Head X-RUBI I 29

Head, ki ga sicer bolj poznamo kot izdelovalca smuči in teniških loparjev, že nekaj let izdeluje tudi kakovostna kolesa. X-Rubi je njihovo devetindvajsetpalčno gorsko kolo, ki je kot ustvarjeno za šviganje po gozdnih in gorskih stezicah.

Genesis SPEED CROSS SX 4.9 LTD W

Genesis Speed Cross SX 4.9 W je vsestransko žensko treking kolo, ki prepriča z uporabnostjo na asfaltnih površinah kot tudi na makadamu. S sprednjim vzmetenjem in hidravličnimi zavorami ter suverenim menjalnikom bodo kolesarske ture letos že bolj zabavne.

Nakamura PLATINUM 4.9 W

Nakamura Platinum 4.9 W je odlično žensko treking kolo namenjeno zahtevnejšim kolesarskim popotnicam. Da je namenjen nežnejšemu spolu, razkriva povsem spuščena zgornja cev, ki omogoča lažji dostop.

Genesis TOURING 2.9 W

Genesis Touring 2.9 W je vsestransko žensko kolo za prosti čas, ki je še posebej uporabno v urbanem okolju, saj zagotavlja hitro gibanje po mestu ter okretnost, ki jo potrebujemo na ulicah.

Vsa oprema in pripomočki za kolo na enem mestu

Otroški kolesarski kotiček

Tudi najmlajši so lahko navdušeni kolesarji. S pisano ponudbo kolesarske opreme jih lahko opremite za varne kolesarske podvige!

1
Alpina XIMO, otroška kolesarska čelada, modra
Alpina XIMO, otroška kolesarska čelada, modra
34,99 €
Nakupuj

S KOLESOM V MESTO

ZAKAJ IZBRATI MESTNO KOLO?

Če se s kolesom vozite v službo ali po mestnih opravkih, potem je najbolje, da si omislite mestno kolo. Vse to lahko sicer opravite tudi s katerimkoli izmed zgoraj omenjenih kolesa, vendar vsakemu nekaj manjka. Zagotovo vam ne bo všeč mestno šviganje v nizkem dirkalnem položaju, prav tako vam ne bo všeč, če vas bo ujela kakšna kaplja dežja in se vam bo na hrbtu poznala mokra sled.

Mestna kolesa izničijo vse te težave. Že serijsko so opremljena z vsemi potrebnimi mestnimi dodatki – s strešicami, prtljažnikom, lučmi in zvoncem. Poleg tega pa zagotavljajo udoben položaj za krmilom, s katerega je nenazadnje tudi dober pregled nad prometnim dogajanjem.

Če kupujete kolo zase ali za darilo, se verjetno srečujete s težavami pri izbiri med različnimi modeli in proizvajalci, ki so na voljo. Mestna kolesa namreč predstavljajo eno najbolj široko uporabljenih vrst koles, zato je ponudba velika.

Naš izbor mestnih koles

KOLESARSKI SERVIS INTERSPORT

KAKO DO KOLESARSKEGA SERVISA ZA 14,99 €?

Da bi v novo kolesarsko sezono vstopili pripravljeni, morate poskrbeti za svojega jeklenega konjička. Sedaj to lahko storite za zares ugodno ceno.

V prodajalnah Intersport lahko kupite kupon za osnovni kolesarski servis, ki ga potem izkoristite pri enem od naših izbranih serviserjev.

Servis obsega:

  • nastavitev zavor in menjalnikov
  • kontrolo zračnosti krmilnega in gonilnega sklopa
  • kontrolo zračnosti osi obročev, centričnosti, pnevmatik

Kupon je veljaven, ko je podpisan in žigosan. Prinesete ga s seboj na izbrani servis.