V NOVI KOLESARSKI SEZONI IZPOSTAVLJAMO

Nakamura CATCH 5.2

Nakamura CATCH 5.2 je vsestranski devetindvajsetpalčnik. Vožnja z njim je eno samo udobje in užitek!

Head X-RUBI III

X-RUBI III je devetindvajsetpalčno gorsko kolo, ki je kot ustvarjeno za šviganje po gozdnih in gorskih stezicah.

Genesis IMPACT 6.2 W

Genesis IMPACT 6.2 W bo zanesljiv partner na turah v naravi.

Nakamura PLATINUM 3.2

Nakamura PLATINUM 3.2 je odličen sopotnik za daljši potep po razgibani pokrajini.

Genesis SPEED CROSS SX 4.1

Genesis SPEED CROSS SX 4.1 prepriča z uporabnostjo na asfaltnih površinah, kot tudi na makadamu.

Nakamura FUSION 1.2

Nakamura FUSION 1.2 zagotavlja dobro osnovo za vzpon in spust ali le za sproščene ture po vseh terenih.

IZBIRA OTROŠKEGA KOLESA

Seveda je pomembno, da je kolo otroku všeč. Da pa bo tudi vožnja udobna in varna, je pomembno predvsem, da je kolo prave velikosti.

Kolo mora biti prilagojeno otrokovi starosti in velikosti oziroma telesni višini. Ko smo izpolnili oba kriterija, se lahko kolesarska dogodivščina prične!

V prodajalnah INTERSPORT in v spletni trgovini najdete široko ponudbo otroških koles, vse od poganjalcev, pa do mladinskih koles.

ŠTEVILNE PREDNOSTI ELEKTRIČNIH KOLES

Ena od njih je, da omogočajo lažje premikanje brez potenja. Zato so odlična rešitev za prevoz na delo.

Vendar pa električna kolesa že dolgo niso samo to. V ponudbi lahko zasledimo tudi treking modele ali pa takšne s polnim vzmetenjem, ki vas brez težav popeljejo tudi na zahtevnejše kolesarske ture.

KOLESARSKI SERVIS

Da bi v novo kolesarsko sezono vstopili pripravljeni, morate poskrbeti za svojega jeklenega konjička.  Z nakupom kolesa v prodajalni INTERSPORT pridobite kupon za 50-% popust na prvi servis kolesa oz. električnega kolesa

Obiščite naše partnerske serviserje, kjer vam bodo pregledali kolo in ga pripravili za brezhibno vožnjo.

KOLESARSKI NASVETI NA NAŠEM BLOGU

Cestna, mestna ali gorska? Kolesarske čelade za vse terene

Vožnja s skirojem je za otroke in mladostnike predvsem zabavna, otroka pa lahko prebudi tudi v odraslih uporabnikih, ki skiro pogosto uporabljajo kot vsakodnevno prevozno sredstvo.

Preberite več
Kolesarimo na Hrvaškem: 7 poti za prve spomladanske avanture

S prihodom pomladi se ne prebuja le narava, ampak tudi naša želja po novih kolesarskih dogodivščinah. Dnevi so daljši, vreme je kot nalašč za vrtenje pedal, velike turistične gneče pa še ni na vidiku.

Preberite več
Kako se obleči za jesensko-zimsko kolesarjenje?

Čeprav mnogi kolesarji svoja kolesa že postavljajo v kot, sta lahko tudi jesen in zima prijetna letna časa za nove kolesarske podvige. Na to se je treba le dobro pripraviti, pri čemer je izbira kolesarskih oblačil ključnega pomena.

Preberite več
Hidracija za kolesarje

Hidracija za kolesarje. Medtem ko cestni kolesarji še vedno prisegajo na bidone, so gorski kolesarji in kolesarski popotniki navdušeni...

Preberite več
Kolesarski čevlji in pedale

Za kolesarjenje so uporabni čevlji z nekoliko tršim podplatom, ki je izdelan iz gume ki na pedalu nudi dober oprijem. To je tudi ena...

Preberite več
Kolesarski dodatki

Kolesarski dodatki, ki naredijo kolo. Medtem, ko so mestna kolesa že opremljena s številnimi dodatki za varno vožnjo v prometu...

Preberite več
Kolesarski sedeži za prestolonaslednike

Dokler so otroci premajhni, da bi se nam lahko samostojno pridružili na kolesarskem izletu, jih lahko povabimo, da nam...

Preberite več
Kratka zgodovina naše ljubezni do kolesarstva

Kolesarstvo se je sprva uveljavilo predvsem iz povsem praktičnega vidika, kot način prevoza, medtem pa je predvsem v zadnjih letih postalo ena najbolj priljubljenih oblik rekreacije. O tem jasno govorijo številne kolesarske rekreativne in profesionalne prireditve, ki so vedno bolj množične in dobro organizirane.

Preberite več
Castelli, italijanski pogled na kolesarjenje

Vsak, ki se vsaj malo spozna na kolesarjenje, zagotovo pozna blagovno znamko kolesarskih oblačil Castelli. In vsak, ki je v svojem življenju prekolesaril vsaj nekaj kilometrov, dobro ve, da je kakovost kolesarskih oblačil ključnega pomena za udobje in boljši rezultat na kolesu. Tudi če ste šele nedavno sklenili namero, da boste odslej več in pogosteje na kolesu in vaša garderoba potrebuje osvežitev, ste na pravem mestu.

Preberite več
Električna kolesa – kaj bo v ponudbi to sezono?

Električna kolesa vse bolj prodirajo v naš kolesarski vozni park. Pogon s pomočjo elektromotorja vam omogoča premagovanje bistveno večjih razdalj kot s klasičnimi kolesi, z njimi se brez težav povzpnete na do sedaj nedosegljive cilje, so tudi odlična izbira za prevoz na delo, ker se pri kolesarjenju ne prepotite.

Preberite več
Priprava kolesa na pomlad

Prvi spomladanski žarki hitro prebudijo željo po kolesarjenju. Če je kolo pozimi mirovalo, ga brez servisa ali vsaj pregleda zagotovo ni varno postaviti na cesto. Da na prvi vožnji ne bo nepotrebnih presenečenj, si kolo pripravite že pozimi in upoštevajte priporočila za pripravo kolesa.

Preberite več