Obleci se za kolesarjenje!

V kolesarski sezoni 2020 izpostavljamo

Nakamura CATCH 5.0

Nakamura Catch 5.0 je vsestransko uporaben devetindvajsetpalčnik. Vožnja z njim je eno samo udobje in užitek ne glede na teren.

Genesis Impact 4.0

Genesis Impact 4.0 je gorsko kolo, primerno za spoznavanje tega dinamičnega športa v naravi.

Nakamura Platinum 6.9

Nakamura Platinum 6.9 je treking kolo, ki je zasnovano v skladu z vsemi sodobnimi standardi. Je odličen sopotnik za najrazličnejša kolesarska potovanja.

Genesis SPEED CROSS SX 4.9 LTD W

Genesis Speed Cross SX 4.9 W je vsestransko žensko treking kolo, ki prepriča z uporabnostjo na asfaltnih površinah kot tudi na makadamu. S sprednjim vzmetenjem in hidravličnimi zavorami ter suverenim menjalnikom bodo kolesarske ture letos že bolj zabavne.

Genesis TOURING 2.9

Genesis Touring 2.9 je vsestransko kolo za prosti čas, ki je še posebej uporabno v urbanem okolju, saj zagotavlja hitro gibanje po mestu ter okretnost, ki jo potrebujemo na ulicah.

Head X-RUBI LADY

 X-Rubi Lady je 29″ gorsko kolo, ki je kot ustvarjeno za šviganje po gozdnih in gorskih stezicah. Že na prvi pogled prepriča s sodobnim izgledom in zanimivo geometrijo, prilagojeno ženskam.

Oglejte si video predstavitve top koles sezone 2020

Vsa oprema in pripomočki za kolo na enem mestu

Otroški kolesarski kotiček

Tudi najmlajši so lahko navdušeni kolesarji. S pisano ponudbo kolesarske opreme jih lahko opremite za varne kolesarske podvige!

IZBERI SVOJ EKO PREVOZ

OKOLJU PRIJAZNI PREVOZI SO SEDANJOST IN PRIHODNOST

Ni naključje, da so električna kolesa in skiroji postali tako priljubljeni. Omogočajo hitro premikanje,

Še posebej v prometno precej obremenjenih mestnih okoljih. So okolju prijazen prevoz. S kolesom in skirojem imate na voljo več poti, po katerih lahko pridete do cilja. Izognete se gneči in po vrhu združite še prijetno s koristnim, saj se boste na poti do cilja nekoliko razgibali, osvežili misli in morda tudi srečali znanca ali prijatelja.

In še na eno pomembno lastnost ne smemo pozabiti. Če vam bo zmanjkalo energije ali pa se boste morali morda hitro vrniti domov, z električnimi kolesi in skiroji lahko pridete na cilj hitreje in bolj udobno.

KOLESARSKI SERVIS INTERSPORT

OPRAVITE KOLESARSKI SERVIS

Da bi v novo kolesarsko sezono vstopili pripravljeni, morate poskrbeti za svojega jeklenega konjička.

Svetujemo vam, da se oglasite pri enem od naših izbranih serviserjev.

Servis obsega:

  • nastavitev zavor in menjalnikov
  • kontrolo zračnosti krmilnega in gonilnega sklopa
  • kontrolo zračnosti osi obročev, centričnosti, pnevmatik