V novi kolesarski sezoni izpostavljamo

Nakamura CATCH 5.0

Nakamura Catch 5.0 je vsestransko uporaben devetindvajsetpalčnik. Vožnja z njim je eno samo udobje in užitek!

Head X-Rubi III

X-Rubi III je devetindvajsetpalčno gorsko kolo, ki je kot ustvarjeno za šviganje po gozdnih in gorskih stezicah.

Genesis IMPACT 4.2

Genesis IMPACT 4.2 je gorsko kolo, primerno za spoznavanje tega dinamičnega športa v naravi.

Nakamura Platinum 1.0 W

Nakamura Platinum 1.2 je odlična izbira za vse tiste, ki se šele začenjate ukvarjati z kolesarskimi potovanji.

Genesis Solution 7.2

Genesis Solution 7.2 je moško gorsko kolo, primerno za spoznavanje tega dinamičnega športa v naravi.

Nakamura FUSION 2.2

Nakamura Fusion 2.0 je gorsko kolo, nad katerim bodo navdušeni kolesarji, ki iščejo enostavno in vsesplošno uporabno kolo, s katerim se je možno voziti po raznovrstnem terenu.

Vsa oprema in pripomočki za kolo na enem mestu

Otroški kolesarski kotiček

Izbira otroškega kolesa

Seveda je pomembno, da je kolo otroku všeč. A da bo tudi vožnja udobna in varna, je pomembno predvsem, da je kolo prave velikosti.

Kolo mora biti prilagojeno otrokovi starosti in velikosti oziroma telesni višini. Ko smo izpolnili oba kriterija, se lahko kolesarska dogodivščina prične!

V prodajalnah Intersport in v spletni trgovini najdete široko ponudbo otroških koles, vse od poganjalcev, pa do mladinskih koles.

Električna mobilnost

Električna kolesa so vedno bolj priljubljena, saj imajo številne prednosti.

Ena od njih je, da omogočajo lažje premikanje brez potenja. Zato so odlična rešitev za prevoz na delo.

Vendar pa električna kolesa že dolgo niso samo to. V ponudbi lahko zasledimo tudi treking modele ali pa takšne s polnim vzmetenjem, ki vas brez težav popeljejo tudi na zahtevnejše kolesarske ture.

Kolesarski nasveti na našem blogu

Hidracija za kolesarje

Hidracija za kolesarje. Medtem ko cestni kolesarji še vedno prisegajo na bidone, so gorski kolesarji in kolesarski popotniki navdušeni...

Preberite več
Kolesarski čevlji in pedale

Za kolesarjenje so uporabni čevlji z nekoliko tršim podplatom, ki je izdelan iz gume ki na pedalu nudi dober oprijem. To je tudi ena...

Preberite več
Kolesarski dodatki

Kolesarski dodatki, ki naredijo kolo. Medtem, ko so mestna kolesa že opremljena s številnimi dodatki za varno vožnjo v prometu...

Preberite več
Kolesarski sedeži za prestolonaslednike

Dokler so otroci premajhni, da bi se nam lahko samostojno pridružili na kolesarskem izletu, jih lahko povabimo, da nam...

Preberite več
Kratka zgodovina naše ljubezni do kolesarstva

Kolesarstvo se je sprva uveljavilo predvsem iz povsem praktičnega vidika, kot način prevoza, medtem pa je predvsem v zadnjih letih postalo ena najbolj priljubljenih oblik rekreacije. O tem jasno govorijo številne kolesarske rekreativne in profesionalne prireditve, ki so vedno bolj množične in dobro organizirane.

Preberite več
Castelli, italijanski pogled na kolesarjenje

Vsak, ki se vsaj malo spozna na kolesarjenje, zagotovo pozna blagovno znamko kolesarskih oblačil Castelli. In vsak, ki je v svojem življenju prekolesaril vsaj nekaj kilometrov, dobro ve, da je kakovost kolesarskih oblačil ključnega pomena za udobje in boljši rezultat na kolesu. Tudi če ste šele nedavno sklenili namero, da boste odslej več in pogosteje na kolesu in vaša garderoba potrebuje osvežitev, ste na pravem mestu.

Preberite več
Električna kolesa – kaj bo v ponudbi to sezono?

Električna kolesa vse bolj prodirajo v naš kolesarski vozni park. Pogon s pomočjo elektromotorja vam omogoča premagovanje bistveno večjih razdalj kot s klasičnimi kolesi, z njimi se brez težav povzpnete na do sedaj nedosegljive cilje, so tudi odlična izbira za prevoz na delo, ker se pri kolesarjenju ne prepotite.

Preberite več
Priprava kolesa na pomlad

Prvi spomladanski žarki hitro prebudijo željo po kolesarjenju. Če je kolo pozimi mirovalo, ga brez servisa ali vsaj pregleda zagotovo ni varno postaviti na cesto. Da na prvi vožnji ne bo nepotrebnih presenečenj, si kolo pripravite že pozimi in upoštevajte priporočila za pripravo kolesa.

Preberite več
Kako se obleči za kolesarjenje pozimi?

Kolesarji v zimskem času običajno kolo postavijo v kot ali pa se preselijo na trenažer. Vzrok za takšno odločitev so najpogosteje mrzle in neugodne vremenske razmere ter neustrezna oprema kolesarja, ki v hladnejših časih zahteva ...

Preberite več
S SUP-a na smuči: Priprave na smučarsko sezono

V olimpijski evforiji in ob vseh neverjetnih uspehih naših športnikov nas vse vleče, da se tudi sami preizkusimo v različnih športih, preverimo svoje sposobnosti in nadgradimo svojo moč in kondicijo.

Preberite več
Dopust na kolesu

Potovanje skozi nove kraje in države je zmeraj svojevrstno doživetje. Še posebej, če želimo to izkusiti na lasten pogon.

Preberite več

KOLESARSKI SERVIS INTERSPORT

OPRAVITE KOLESARSKI SERVIS

Da bi v novo kolesarsko sezono vstopili pripravljeni, morate poskrbeti za svojega jeklenega konjička.

Obiščite naše partnerske serviserje, kjer vam bodo pregledali kolo in ga pripravili za brezhibno vožnjo.

Servis obsega:

  • nastavitev zavor in menjalnikov
  • kontrolo zračnosti krmilnega in gonilnega sklopa
  • kontrolo zračnosti osi obročev, centričnosti, pnevmatik