Kolesarske torbe

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 36

Stran
24   60  
 1. Osprey SERAL 7, kolesarska torba, črna

  1 barva

  Osprey SERAL 7, kolesarska torba, črna
  75,99 € 94,99 €
  Prejšnja cena: 75,99 €
 2. Cytec SADDLEBAG, kolesarska torba, črna

  1 barva

  Cytec SADDLEBAG, kolesarska torba, črna
  12,79 € - 15,99 € 19,99 €
  Prejšnja cena: 12,79 €

Izdelki 1-24 od 36

Stran
24   60  

Različne kolesarske torbe so nepogrešljiv sopotnik na kolesu

Ljudje se zelo dobro zavedajo vseh pozitivnih učinkov kolesarjenja, vse pogosteje pa je kolo tudi odlično prevozno in potovalno sredstvo. Vsi izkušeni kolesarji dobro vedo, da je potrebno vedno imeti s seboj rezervno zračnico, oblačila in še kakšen kos dodatne kolesarske opreme, zato so kolesarske torbe več kot dobrodošel sopotnik na kolesu.

Danes je ponudba kolesarskih torb izjemno pestra. Pri izbiri je zato ključnega pomena, čemu jo boste uporabljali in na kateri del kolesa jo nameravate pritrditi. S tega vidika so vam na voljo kolesarski nahrbtniki in torbice za kolo, ki jih namestite lahko pod sedež, na krmilo ali na okvir. Lahko pa se odločite tudi za večje kolesarske torbe, ki jih namestite na prtljažnik kolesa.

Kolesarsko potepanje je prijetnejše z izbiro pravih kolesarskih torb

Vse več kolesarjev se odloča za pravo večdnevno kolesarsko potepanje. To je lahko izjemna in nepozabna dogodivščina, vendar le, če ste ustrezno opremljeni. V tem primeru je kolesarska torba, ki jo pritrdite na prtljažnik kolesa nepogrešljiva, saj je dovolj velika, da vanjo pospravite vso prtljago.

Ob tem seveda ne pozabite tudi na manjše kolesarske torbice, ki so zelo priročne za pospravljanje manjših predmetov, kot so na primer denarnica, telefon, ključi, energijske ploščice, rezervne pnevmatike in še mnogo drugega.

Torba za kolo, ki vam pride prav tudi na krajših kolesarskih izletih

Kadar se odpravljate na krajše enodnevne izlete pa vam seveda vedno pridejo prav manjše kolesarske torbice. Med njimi je vedno bolj priljubljena kolesarska torbica za na krmilo, v kateri so lahko varno shranjene kolesarske ure in merilci.

Prav tako pa je nepogrešljiva tudi torbica za kolo, ki jo namestite pod sedež, saj je dovolj velika, da vanjo pospravite rezervno zračnico in pnevmatiko. Na ta način boste najbolje pripravljeni na vse nepredvidljive situacije, za popoln kolesarski izlet pa seveda ne pozabite vzeti s seboj tudi kakovostne kolesarske čelade.

Nalaganje…