Plavanje

Japonke so eno od najbolj priljubljenih poletnih obuval, ki so že desetletja modna stalnica. Poleg tega, da so zelo preproste za obuvanje in sezuvanje, so tudi zeeelo udobne. Primerne so prav za vse priložnosti. Nič presenetljivega, da so postale obvezen del poletne garderobe! 

Vedno znova pa nas japonke presenetijo s svojim izgledom. Lahko bi celo rekli, da se vsako leto na novo izumijo. Barviti, bleščeči in pisani vzorci so glavni razlog, da jih lahko kombinirate praktično z vsemi stili oblačil, marsikdo pa ima v svoji garderobni omari celo več parov teh izjemno priljubljenih obuval.

Najnovejša kolekcija japonk različnih blagovnih znamk za to poletje vas že čaka v Intersportu. Ponudba je tako pestra, da boste zagotovo našli kaj po svojem okusu.

Teva

je blagovna znamka japonk, ki si je v svojih sedemdesetih letih obstoja pridobila zaupanje uporabnikov po celem svetu. Zaradi svojega edinstvenega in nekoliko “indijanskega” stila so Teva japonke prepoznavne že na prvi pogled. Pri Tevi dajejo velik poudarek na kakovostne in reciklirane materiale, zato se njihove japonke lahko pohvalijo z izjemno mehkobo in udobjem.

Ipanema

je priljubljena brazilska blagovna znamka japonk in ena vodilnih na svetu. Vedno znova navdušuje s svojimi živahnimi barvnimi kombinacijami, potiski, vzorci in bleščicami, zato so Ipanema japonke primerne prav za vse priložnosti. Velik poudarek je na recikliranih materialih in izdelavi na okolju prijazen način, brez ftalatov in z zmanjšano porabo vode.

Firefly

je blagovna znamka, ki že več kot 20 let ponuja kakovostne izdelke po cenovno dostopnih cenah. In enako velja tudi za japonke. Te so ustvarjene za posebne priložnosti ali za vsak dan, saj združujejo stil in udobje, hkrati pa zagotavljajo najboljše razmerje med kakovostjo in ceno.

KIRA III W

MADERA D12 M

KIM 11 J

Rider

Ženske in moške japonke navdušujejo s svojo vsestranskostjo, hkrati pa v vseh pogledih razvajajo vaša stopala. Odlikuje jih izjemna trpežnost in kakovost, zaradi katere jih boste lahko dolgo časa uporabljali. Blagovna znamka stremi k uporabi recikliranih materialov, brez dodanih ftalatov in k manjši uporabi vode, energije in večji uporabi okolju prijaznih materialov.

Quiksilver

navdihuje s svojim edinstvenim deskarskim slogom. Če je to, kar iščete svoboda in sproščenost, so japonke Quiksilver kot narejene za vas. Atraktivni dizajni moških japonk navdušujejo z izgledom, zaradi svojega udobja pa so primerne tudi za vsakodnevne priložnosti.

Roxy

je svetovno znana znamka, ki je predvsem priljubljena med tistimi, ki se spogledujejo z deskanjem na vodi. Vendar to ne pomeni, da Roxy japonke niso namenjene tudi vsem ostalim aktivnim ženskam! Ravno nasprotno, atraktivni in živobarvni potiski so namreč popolne za nošenje kjer koli in kadar koli.

Crocs

Blagovna znamka že vrsto let predstavlja sinonim za popolno udobje in na tem področju je postala prava legenda. In kdor se je navduševal nad klasičnimi crocsicami, mu bodo verjetno pri srcu tudi japonke Crocs. Kakovostni materiali poskrbijo, da so japonke udobne, zračne in se hitro sušijo, v kombinaciji z atraktivnim videzom pa postanejo edinstvene.

CROCBAND FLIP

CLASSIC CROCS FLIP

Cartago

Moške japonke navdušujejo s svojo eleganco in sproščeni izgledom, zato se boste v njih vedno dobro počutili. Ta brazilska blagovna znamka je izšla iz klasične blagovne znamke Rider in spisala svojo prav posebno zgodbo. Čeprav izgledajo japonke Cartago tradicionalno in klasično, pa so zelo vsestranske in udobne.

adidas

Blagovna znamka je sinonim za športno in aktivno življenje, zato japonke Adidas že vrsto let navdušujejo s svojo športno zasnovo in udobjem. Jasen dokaz o tem je tudi legendaren model Adillette, ki je s svojimi tremi črtami postal prava modna ikona.

Zaxy

Ženske japonke so primerne za vse tiste, ki si želite nekoliko več elegance in modnega videza. So odlična modna obutev za vsak dan, večer v mestu, ob morju in v kateri boste vedno šik. Japonke so izdelane na okolju prijazen način, različni barvni vzorci pa poskrbijo za dodatno sproščenost.

Salomon

je blagovna znamka, ki jo zelo dobro poznajo vsi ljubitelji športa. In športna zasnova je jasno razvidna tudi v dizajnu Salomonovih japonk. Zaradi nekoliko širšega pasu je stopalo udobno nameščeno, zato so japonke še posebej prijetne za nošenje.

Superdry

je blagovna znamka z britanskimi koreninami, ki se še posebej osredotoča na izdelke visoke kakovosti. In tako so tudi japonke izjemno udobne, njihov izrazit potisk pa jasno pove, da ste že po srcu navdušenec nad blagovno znamko Superdry.

Torej, če še nimate japonk za prihajajoče poletje, z nakupom le pohitite. V Intersportu vas že čaka široka izbira japonk priznanih blagovnih znamk.