Povzetek

Smučanje

Aktivno smučarsko perilo je sestavni del smučarskih oblačil. Če je izbrano premišljeno, potem ni strahu, da nam med zimsko smuko ne bi bilo vedno suho in toplo. Med najbolj kakovostnimi in priznanimi blagovnimi znamkami je tudi smučarsko perilo Craft, ki je že vrsto let eden vodilnih proizvajalcev aktivnega perila.

Craft ohranja ljudi suhe in tople

Vsem ljubiteljem športa na prostem je blagovna znamka Craft zelo dobro poznana. Gre za enega od vodilnih proizvajalcev aktivnega perila, ki se s tovrstno dejavnostjo ukvarja že od leta 1973. S pomočjo nekaterih najboljših športnikov na svetu se Craft od svojih začetkov pa do danes neprestano prizadeva za odličnost.

Blagovna znamka navdušuje rekreativce, športnike in vrhunske tekmovalce s svojo inovativnostjo in prizadevanjem za optimalno delovanje. Rezultat tega je aktivno perilo, ki navdušuje po celem svetu in je primerno za vse letne čase, najbolj nepredvidljive vremenske razmere in različne aktivnosti na prostem. S pomočjo aktivnega perila Craft imajo športniki najboljše pogoje za izboljšanje svojih zmogljivosti in sposobnosti.

Craft – vedno z mislijo na uporabnika

Ker je pri Craftu uporabnik vedno na prvem mestu, so tudi njihove linije perila izdelane z mislijo na kupca. Zato so ustvarili aktivno perilo, ki je namenjeno različnim potrebam uporabnika, s tem pa so mu bistveno olajšali izbiro.

Njihovo perilo je tako razdeljeno v tri osnovne podvrste:

CORE aktivno perilo je namenjeno vsem tistim, ki se občasno ukvarjajo s katerimkoli športom, ali pa se občasno odpravijo na krajše pohode na bližnji hrib. Perilo iz linije CORE najdete TUKAJ.

ADV aktivno perilo je namenjeno vsem boljšim rekreativcem, ki se redno ukvarjajo s katerimkoli rekreativnim športom. Torej se ga bodo razveselili vsi tisti, ki jim pomeni skrb za zdrav duh v zdravem telesu del njihovega vsakdana, in vsi tisti športni navdušenci, ki se večkrat tedensko ukvarjajo s športom. Oblika iz linije ADV je na voljo TUKAJ.

PRO aktivno perilo je namenjeno vsem tekmovalcem, ki si želijo biti iz dneva v dan hitrejši in boljši. Primerno je za vse tiste, ki večino svojega časa namenijo vadbi in treningu za izboljšanje svojih sposobnosti in zmogljivosti. Najdete ga TUKAJ.

Tri osnovne linije Craftovega perila

Znotraj posamezne skupine aktivnega perila (CORE, ADV in PRO) so na voljo tri različne linije. Te se med seboj razlikujejo glede na funkcijo oziroma namen, s čimer zadovoljijo različne potrebe in želje posameznikov.

Linija Craft DRY je aktivno perilo, ki je izdelano iz izjemno napredne tkanine. Ta se na koži hitro suši in odvaja pot stran od telesa. S tem poskrbi, da je vaša koža med aktivnostjo vedno suha, zato se boste v njem vedno dobro počutili. Poleg tega je perilo opremljeno z malo šivi, ki sledijo gibanju telesa, zato boste v njem občutilo popolno svobodo gibanja.

Linija DRY je primerna praktično za vse vremenske razmere, zato jo lahko uporabljate pomladi, jeseni in tudi za mile zimske mesece. Gre za linijo aktivnega perila, ki je vsestransko uporabna in primerna za različne športne aktivnosti na prostem. Prav vam bo prišla tako pri teku kot tudi kolesarjenju, zadovoljila pa bo tudi planince in smučarje.

Linija Craft WARM je aktivno perilo, ki je izdelano iz inovativne in funkcionalne tkanine. Ta poskrbi, da odvaja vlago stran od telesa in vas istočasno tudi greje. Zato je to aktivno perilo še posebej dobrodošlo v hladnih jesenskih in zimskih mesecih, ko vam bo zaradi njega vedno toplo. Poglej si ga TUKAJ.

Zaradi posebnega tkanja, so vsi materiali iz linije WARM na otip izjemno gladki in mehki, zato je nošenje tega perila še posebej udobno. Majice in hlače, ki so sestavni del tega aktivnega perila, so primerne za vse jesenske in zimske športe na prostem. Zato se ga bodo še posebej razveselili smučarji, smučarji tekači, tekači, ki jim tudi zimski meseci ne predstavljajo ovire, in pohodniki.

Linija Craft WOOL je volneno aktivno perilo za vse ljubitelje volne. Izdelano je iz mešanice poliestra za boljše odvajanje vlage in Merino volne z visokim deležem volne v tkanini. Volna je zaradi svojih posebnih lastnosti že sama po sebi odličen naravni izolator. Njena največja prednost je v tem, da med vlakni zadržuje topel zrak in na ta način preprečuje vdor hladnega zraka do kože.

To pa ni edina prednost, ki jo ponuja volneno aktivno perilo WOOL. Volna zadržuje več vlage, vendar vas kljub mokri majici ne bo zeblo ali prepihalo. Zato je ta linija aktivnega perila še posebej primerna za vse manj intenzivne aktivnosti v hladnih zimskih dneh, kot so pohodništvo ali smučanje. Zelo dobro pa se obnese tudi pri visoko intenzivnih aktivnostih v ekstremnih pogojih.

Ne smemo pa pozabiti še dejstva, da volna kot naravni material učinkovito preprečuje zadrževanje telesnih vonjav na tkanini, zato nikoli ne boste oddajali neprijetnega vonja.

Če ljubite in živite šport, potem naj Craft postane vaš življenjski sopotnik!

S kakovostnim aktivnim perilom je športna aktivnost, ne glede na vremenske razmere, še bolj udobna in prijetna. Tovrstno perilo vas bo ohranilo vedno suhe in tople. Če ste ljubitelj športa, potem v ponudbi Intersport posezite po aktivnem perilu Craft. Z njim postane vsaka športna aktivnost prav posebna izkušnja.