Plavanje

TOP izbor kopalk v novi sezoni

Izbira novih kopalk zagotovo ni ena od najlažjih nalog na svetu. Pri nakupovanju takšnega izdelka je najpomembneje, da natančno veste, katera vrsta kopalk vam najbolj pristoji glede na vaš tip postave.

Pri nas lahko na enem mestu izbirate med vrhunsko krojenimi ženskimi, moškimi in otroškimi kopalkami vodilnih blagovnih znamk oziroma proizvajalcev: Roxy, Speedo, Firefly, Protest, Brunotti, adidas, Nike in drugfe.

Predstavljamo vam nekaj TOP kopalk za letošnjo sezono:

Roxy Tiki Tri Bikini – dvodelne ženske kopalke iz najlona

Ljubiteljice klasičnih dvodelnih bikini kopalk lahko posežete po Roxy kopalkah, ki jih pri nas najdete pod oznako Roxy Tiki Tri Bikini. Izdelane so iz vzorčastega raztegljivega najlona, ki se izjemno hitro suši.

Naramnice in hlačke se lahko nastavljajo s pomočjo trakov. Na voljo so v več barvnih odtenkih in so zelo privlačnega videza.

Firefly FLR6 Arife

Plaža je prizorišče veselja, zabave in razigranosti. Pisana kolekcija kopalk Firefly vas bo s svojimi barvami, kroji in materiali brez težav spravila v poletno razpoloženje.

Firefly FLR6 Arife so sodobne bikini kopalke. Izdelane so iz prijetnega umetnega materiala, ki se hitro suši. Okrašene so s sodobnim grafičnim vzorcem.

Protest Jarrow Swimtrunk – moške kratke kopalke

Moške kopalke Protest Jarrow Swimtrunk so narejene iz prožnega ter funkcionalnega materiala. Imajo privlačen grafični potisk, ob strani je viden logotip znamke. Svobodo gibanja zlasti omogoča elastičnost materiala.

Kopalke so namenjene najrazličnejšim aktivnostim v vodi ter ob njej. So klasičnega dizajna, ki je odlično kombiniran s športnim duhom.

Firefly STRP7 Klement jrs – sodobno zasnovane otroške kopalne hlače

Firefly STRP7 Klement jrs so vrhunske otroške kopalke, ki so zasnovane v stilu bermuda kratkih hlač. Narejene so iz zelo prijetnega umetnega materiala, ki se hitro suši. Imajo povsem elastičen pas, ki mu je dodana priročna zategovalna vrvica.

Kopalne hlače za otroke imajo še dva praktična stranska žepa. Okrašene so z atraktivnim grafičnim vzorcem.

Speedo Placement Digital Powerback

Speedo Placement Digital Powerback so ženske enodelne kopalke, ki jih odlikuje Powerback dizajn hrbtnega dela, ki pomaga pri gibljivosti v ramenih med plavanjem.

Kopalke so mehke in udobne, izdelane pa so iz materiala Endurance+, ki je popolnoma odporen na učinke klora. Kopalke so narejene iz hitro sušečega materiala.