Moške jopice

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

TRAJNOSTNA IZBIRA

Trajnostni izdelki

Izdelki 1-24 od 195

24   60  

Izdelki 1-24 od 195

24   60  

Moško jopo izberite glede na njen namen

Izbira najbolj primernih oblačil je zagotovo za marsikoga prava nočna mora, pa ne glede na to ali govorimo o moških ali o ženskah. Razveseljivo pa je, da je ponudba vedno bolj pestra. Zato so nam danes tudi moška oblačila na voljo za različne postave in okuse.

Med najbolj nošenimi kosi oblačil so tudi jope. Pri njihovi izbiri moramo biti pozorni predvsem na njihov namen uporabe. Na eni strani se lahko odločite za eleganten slog, na drugi strani pa razmislite bolj o športnem ali casual stajlingu.

Različni kroji jop za različne priložnosti

Ponudba jop različnih blagovnih znamk in modelov je danes resnično pestra. Ob iskanju svojega najljubšega modela se osredotočite predvsem na kakovost. Poleg tega pa je potrebno vedeti, zakaj boste jopo uporabljali.

Nekateri moški nosijo jopo kot vrhnje oblačilo. V tem primeru je bolje izbrati nekoliko ožje kroje, ki vas ne ovirajo, če oblečete še kakšno jakno ali plašč. Ko pa je vreme že nekoliko topleje, pa se jope nosijo lahko tudi kot samostojno moško oblačilo. V tem primeru so vam na voljo nekoliko širši kroji, kot je na primer jopa s kapuco ali hoodie.

Jope so najbolj primerno oblačilo za prostočasne aktivnosti

Za moška oblačila je značilno, da so vsestransko uporabna. In nič drugače ni, ko imamo v mislih različne modele jop. Jopa s kapuco je danes eden od najbolj modnih kosov oblačil, ki jo lahko moški oblečejo na jeans ali pa spodnji del trenerke.

Vedno bolj priljubljene pa so jope, ki jih oblečete pri različnih športnih in prostočasnih aktivnostih. Za hojo v hribe so primerne pohodne jope, ki so za nošenje izjemno udobne. Za smučarske podvige pa je dobro izbrati smučarsko jopo, ki poskrbi, da vam je na snegu dovolj toplo.

Jope so izdelane in različnih materialov

Jopa je pomemben kos oblačil. Če nam je pri srcu, potem jo nosimo praktično vsak dan. Zato je pri izbiri pomembna tudi kakovost in vrsta materiala. Moške jope s kapuco so izdelane iz mešanice bombaža, ki je naraven material in prijeten na otip. Modeli jop za športne aktivnosti so izdelani iz umetnih materialov, ki jim nudijo dodatno funkcionalnost in udobje.

Za to vrsto materialov je značilno, da se večina od njih hitro sušijo, nudijo odpornost proti razvoju bakterij in s tem preprečujejo neprijetne vonjave. Med zelo priljubljeni materiali jope pa je tudi flis. Zaradi dodatka elastana je udoben za nošenje, hkrati pa poskrbi, da nam je toplo. Vsi moški, ki so športno aktivni, morajo izbiri materialov nameniti posebno pozornost.

Nalaganje…