Ženski brezrokavniki

Prikazanih 0 izdelkov.

POPUST

Artikli s popustom

OUTLET

Outlet ponudba

NOVO NA SPLETU

Novi artikli v spletni trgovini

GREEN SERIES

Trajnostni izdelki

23 izdelkov

24   60  

23 izdelkov

24   60  

Brezrokavniki za šport in prosti čas so med ljubitelji športa zelo priljubljeni

Nekatera ženska oblačila so glede na svojo funkcijo in zunanji izgled zelo specifična. Ena od takšnih so tudi različne vrste brezrokavnikov, ki so primerni za različne priložnosti in temperature.

Debelejše brezrokavnike lahko oblečemo kot vrhnji sloj oblačil v obdobju z nekoliko nižjimi temperaturami ozračja. Tanjši brezrokavniki pa predstavljajo srednji sloj oblačil, in so še posebej priljubljeni med ljubitelji različnih športnih aktivnosti na prostem.

Brezrokavniki si izdelani iz različnih materialov

Če iščete najbolj primeren ženski brezrokavnik, potem boste morale izbirati med brezrokavniki, ki so izdelani iz različnih materialov. Debelejši so izdelani iz poliestrskega materiala in polnjeni z mešanico puha, zato je primeren za zimske razmere.

Na voljo pa so vam tudi tanjši brezrokavniki, ki so izdelani iz mehkega poliestrskega flisa, ali pa softshell brezrokavniki, ki so še posebej primerni za pohodništvo.

Za hojo v hribe je ženski brezrokavnik nepogrešljiv del garderobe

Za udobno in varno hojo v hribih je ženski brezrokavnik nepogrešljiv del garderobe. V takšnih situacijah ni le modno oblačilo, ampak tudi izjemno funkcionalen dodatek h garderobi.

Pohodniški brezrokavnik zagotavlja zaščito pred različnimi vremenskimi vplivi. Ker je tkanina obdelana z vodoodbojno površino, omogoča, da vlaga hitro izhlapi, s tem pa je poskrbljeno za suhost in udobje. Z brezrokavnikom je hoja v hribe še varnejše in brezskrbnejša.

Nalaganje…