Kolesarjenje

Top gorska kolesa 2021

Gorska kolesa letnika 2021 ponujajo še več zabave in užitka. Šviganje po gozdnih in gorskih stezicah bo še bolj učinkovito in varno. Predstavljamo nekaj zmogljivih gorskih koles, ki jih lahko letos najdete v Intersportu.

Genesis Impact LTD

Devetindvajsetpalčniki že nakaj let navdušujejo s svojimi odličnimi zmogljivostmi. Brez težav premagujejo vozpone in se odlično znajdejo tudi pri spustih. Točno tak je tudi Genesis Impact LTD, ki se ponaša z vrhunskim aluminijastim okvirjem. In tudi njegova oprema je na zelo visokem nivoju. Za blaženje skrbijo kakovostne vzmetne vilice Rock Shox Recon Silver RL Air s 100 mm hoda. Zadnji menjalnik Shimano Deore XT je kolesarska klasika, ki deluje natančno kot švicarska ura.

Hidravlične diskaste zavore Tektro pa skbrijo za varno ustavljanje v vseh vremenskih pogojih. Poleg tega pa Impact LTD prepriča tudi z atraktivnim videzom.

Genesis Impact LTD

Genesis Solution Lady 4.0

Genesis Solution Lady 4.0

Genesis Solution Lady 4.0. je kakovostno žensko gorsko kolo, ki je opremljeno s 27,5-palčnimi obročniki. Aluminijast okvir prestavlja trdno osnovo, predvsem pa ponuja udobno geometrijo in položaj za krmilom. Za vzmetenje skrbijo vzmetne vilice Suntour XCM HLO

s 100 mm vzmetne poti. Menjalnik Shimano Deore Shadow prepriča s svojo natančnostjo. Za zaviranje pa skrbijo hidravlične diskaste zavore Tektro. Sloution Lady 4.0 ima tudi brata, ki sliši na ime Impact 4.0 in je namenjen moškim kolesarjem.

Nakamura Catch 7.0

Nakamura Catch 7.0 je devetindvajsetpalčnik, ki bo prepričal večino rekreativnih kolesarjev. Ponuja kakovosten okvir, katerega geometrija je zasnovana tako, da kolesarju omogoča učinkovite vzpone in varne spuste. Oprmeljen je z vzmetnimi vilicami Suntour XCR-32 RLR AIR, ki ponujajo možnost zaklopa.

Zadnji menjalnik SRAM SX Eagle omogoča vsestransko uporabno prestavno razmerje. Za zaviranje pa skrbijo učinkovite hidravlične diskaste zavore Shimano.

Nakamura Catch 7.0

Nakamura Emotion 3.0 in Fusion 3.0 Lady

Nakamura Emotion 3.0 je kakovostno gorsko kolo, nad katerim se bodo navdušili številni rekreativni kolesarji. Devetindvajsetpalčnik je opremljen z vzmetnimi vilicami Suntour XCE-28 z 80 mm vzmetne poti, zadnjim menjalnikom Shimano Altus in zavorami Tektro.

Model Fusion 3.0 Lady pa je po opremi enako kolo, ki je namenjeno nežnejšemu spolu.

Head Granger

Head Granger 

Head Granger je vsestransko gorsko kolo z 29 ” kolesi, ki zagotavljajo brezskrbno vožnjo po vseh terenih, saj zelo dobro izravnavajo neravnine in blažijo vibracije. Večja kolesa pomenijo tudi enostavnejše poganjanje, zato se kolo odlično obnese tako pri vzponih kot spustih, kjer bo še dodatno v pomoč sprednje vzmetenje Suntour XCT HLO s 100 mm vzmetne poti. Granger je opremljen z menjalnikom Shimano Altus in diskastimi zavorami Tektro.