Nogomet

Nogometne novosti v novi sezoni 2021

Med najpomembnejšimi deli nogometne opreme vsakega nogometaša so čevlji. Ti se pri brcanju žoge in hitrih ter sunkovitih spremembah smeri gibanja hitro obrabijo in kmalu je čas za nove. Po možnosti tiste, ki so izdelane po zadnjih modnih smernicah.

Za nogometne čevlje pa je pomembno tudi to, da nudijo popoln nadzor nad žogo, stabilnost koraka in prilagajanje gibanju stopal. Vse to in še več vam omogočajo številne novosti, ki so vam na voljo v prodajalnah Intersport. Zagotovo ne bodo razočarale prav nobenega ljubitelja nogometa.

adidas

Blagovna znamka adidas od svojih prvih začetkov leta 1924 vso svojo pozornost usmerja v zasnovo najbolj kakovostnih nogometnih čevljev. Zato ni nič nenavadnega, da nanjo prisegajo vse največje zvezde svetovnega nogometa, kot so Lionel Messi, Iker Casillas, Toni Kroos, Karim Benzema, Manuel Neuer, Robin van Persie in še mnogo drugih.

Tokrat vam Adidas ponuja modele nogometnih čevljev, ki s svojo napredno tehnologijo prinašajo še posebno udobje, hkrati pa vam zagotavljajo stabilnost in popoln nadzor nad žogo. Z njimi postane igranje nogometa na suhih travnatih površinah pravi užitek!

adidas Predator Freak .1 FG

Nogometne zvezde, kot so Paul Pogba, Toni Duggan, Marc Andre Ter Stegen, David Alaba in Abby Dahlkemper, prisegajo na model Adidas Predator Freak .1 FG.

Gre za odlične nogometne čevlje, ki se še posebej dobro obnesejo na suhih travnatih površinah.

K temu pripomore poseben material zgornjega dela čevljev in raztegljiv jezik, ki odlično objame stopalo.

Njihova posebna tehnologija Demonskin definira posebne točke na sprednjem delu čevljev, ki so oblikovani in izdelani iz gume. S tem da zagotavljajo izjemen kontakt z žogo v vseh najpomembnejših točkah stika z žogo. Enako tehnologijo in podobno udobje ter stabilnost boste občutili tudi z modelom Adidas Predator Freak .2 FG. Tudi ta model najdete med letošnjimi novostmi.

adidas Predator Freak .3 FG

Model, ki ga moramo omeniti, so moški nogometni čevlji Adidas Predator Freak .3 FG. Ti vas zagotovo ne bodo razočarali, saj je zgornji del izdelan iz posebnega materiala in premaza, ki zagotavlja izjemen kontakt z žogo in najboljši nadzor.

Opremljeni so z raztegljivim jezikom, ki odlično objame stopalo, zato na eni strani zagotavljajo popolno udobje, na drugi strani pa najboljšo stabilnost.

Odlikuje jih posebna tehnologija Demon Scale, ki s svojim 3D odtisom bistveno pripomore k temu, da so to idealni nogometni čevlji za piljenje nogometne tehnike in večjo natančnost udarca.

adidas Predator Freak .4 S

adidas Predator Freak 4 S FxG so nogometni čevlji, ki so primerni za igranje na suhih travnatih površinah. Zgornji del je izdelan iz posebnega materiala, ki zagotavlja izjemen občutek in natančnost udarca. Raztegljivi jezik pa odlično objame stopalo in zagotavlja stabilnost.

Model adidas Predator Freak 4 S FXG ponuja odlično razmerje med kakovostjo in ceno za vse, ki jim je nogomet predvsem rekreativno veselje.

Najdete ga ekskluzivno v Intersportu.

Celotno novo kolekcijo nogometnih čevljev adidas Superlative pack najdete na tej povezavi.

Nike

Obutev Nike že od nekdaj predstavlja vrhunec sodobne tehnologije športih copatov, pa ne glede na to, kateremu športu so namenjeni. Tudi njihovi nogometni čevlji nikakor ne zaostajajo za svojo konkurenco, o čemer govorijo nekateri največji zvezdniki svetovnih zelenic. Značilno kljukico Nike oziroma Swoosh imajo tako na svojih nogometnih čevljih Christiano Ronaldo, Kylian Mbappe, Wayne Rooney, Dario Silva in Robert Lewandowski.

Nike Phantom GT Elite DF FG

Prva novost blagovne znamke Nike, ki vas čaka v kategoriji moških nogometnih čevljev, je model Nike Phantom GT Elite DF FG. Ti se posebej dobro obnesejo na suhih travnatih površinah, predvsem na kratki travi in vseh umetnih podlagah.

Nogometni čevlji se odlikujejo po tem, da posebej dobro oprimejo nogo, zato jih boste nosili kot svojo drugo kožo. V kombinaciji s posebno teksturo na zgornjem delu čevljev pa boste deležni najboljšega udobja in najboljšega stika z žogo.

Nike Tiempo Legend 8 Elite

Če boste še nekoliko temeljiteje pobrskali po letošnjih novostih, boste našli naslednji model nogometnih čevljev Nike, in sicer Tiempo Legend 8 Elite. Gre za izjemno kakovostne nogometne čevlje, ki vam zagotavljajo izjemno udobje, dober občutek za žogo, optimalen stik z žogo in odličen oprijem. K temu pripomore njihova edinstvena zasnova, posebna tekstura na zgornjem delu in kvaliteten podplat, zaradi česar vaša nogometna tehnika še boljša.

Izjemno stabilnost pa boste pri igranju nogometa dosegli tudi z modelom Nike SuperFly 8 Elite. Ti sodobni nogometni čevlji bodo navdušili vse tiste, ki iščete najbolj odziven copat za hitre štarte in sunkovite spremembe gibanj. To jim omogoča poseben sintetičen material zgornjega dela, ki lepo objame stopalo po celotni površini, in posebno izdelan podplat, ki nudi najboljši oprijem.

V Intersport po nogometne čevlje, na katere prisegajo najboljši nogometaši sveta

Nogomet je najbolj priljubljena igra z žogo, ki se igra na našem planetu. Tega se dobro zavedajo tudi vsi proizvajalci športne obutve, ki v kategoriji nogometnih čevljev svoje uporabnike razvajajo izključno z najbolj kakovostnimi izdelki.

Ti so vam sedaj na voljo tudi v spletni ponudbi Intersport, kjer vedno znova poskrbimo za številne novosti – tokrat si jih poglejte v našem nogometnem kotičku!