Tek

Energetics vstopa med tekače

Športni navdušenci zagotovo poznate blagovno znamko Energetics. Izdelke znamke lahko najdete na oddelku za fitnes, ekskluzivno v Intersportu. Letos bo svoje poslanstvo še razširila. Vstopila bo v svet tekačev z novo tekaško kolekcijo oblačil, obutve in dodatkov.

Med ljubitelji teka se je dobro uveljavila znamka Pro Touch. Ta je s svojimi kakovostnimi produkti, dostopnimi cenami in pestro ponudbo navduševala tako tekače kot tudi vse ostale športnike po duši. A vsi zagreti privrženci blagovne znamke Pro Touch – naj vas ne skrbi! Novo tekaško kolekcijo boste od letos našli pod okriljem znamke Energetics.

Kako se je začelo?

Energetics je ena od najbolj priljubljenih Intersportovih blagovnih znamk že vse od leta 1992.

Poznana je predvsem po svojih fitnes napravah, pripomočkih, oblačilih za trening in prosti čas ter obutvi za fitnes. Paleta izdelkov je izredno pestra in široka.

O njeni priljubljenosti priča tudi dejstvo, da se v prodajalnah Intersport doma in po svetu vsako leto proda več kot milijon kosov njihovih izdelkov, ki so na policah Intersportov v več kot 40 državah.

Nova priložnost za tekaško izražanje

Čeprav Energetics s tem na nek način prevzema popolnoma novo vlogo, pa kljub temu s seboj nosi tudi bogato dediščino blagovne znamke Pro Touch, ki je vrsto let navduševala rekreativne tekače. Hkrati pa s seboj prinaša novo svežino, ki bo dala vsakemu tekaču nov navdih za trening, orodja in pripomočke za njegov napredek in dodatno motivacijo za doseganje svojih športnih ciljev v teku.

Energetics velja za sodobno, dinamično in navdihujočo športno znamko, ki se neprestano prilagaja zahtevam in potrebam številnih športnikov, ki gojijo zdrav življenjski slog.

V ta namen ostaja poslanstvo blagovne znamke Energetics še vedno isto – zagotoviti svojim uporabnikom kakovostne in cenovno dostopne izdelke, ki ponujajo najboljšo funkcionalnost in tudi veliko mero dobrega stila, s katerimi se zlahka poistovetijo.

Kaj pridobite s tekaškimi oblačili Energetics?

Izdelke blagovne znamke Energetics odlikuje visoka stopnja kakovosti, premišljena zasnova, okolju prijazni materiali ter odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Športna oprema, zasnovana s sodobno tehnologijo in dizajnom predstavlja sinonim za kakovosten trening, zato bo vaš odličen partner pri doseganju ciljev.

Energetics je v zadnjih 25 letih osvojil mnoga srca najširšega kroga uporabnikov, prepričani pa smo, da bo tudi v prihodnje s svojo svežino in kakovostjo zadostil zahtevam tudi najbolj zahtevnih tekačev. O tem pa ne govori zgolj kvaliteta, ampak tudi njihova vsestranska uporabnost in okoljska osveščenost te blagovne znamke.

Večina oblačil Energetics se odlikuje s tehnologijo Dry Plus Eco. Gre za tkanino, ki je izdelana iz okolju prijaznih materialov, ki se hitro sušijo in dobro odvajajo vlago. To zagotavlja najboljšo mero njihove zračnosti, zaradi česar je vadba bolj udobna. Materiali so narejeni na osnovi naravnega rastlinskega olja miDori®.

To pomeni, da vsa oblačila, ki so izdelana iz tega materiala, ustrezajo tudi trajnostnemu standardu OEKO-TEX 100.

Energetics in Intersport – sedaj z roko v roki tudi pri premagovanju tekaških kilometrov

Skupna in izjemno uspešna zgodba blagovne znamke Energetics in Intersporta dolga že več kot 25 let. Kljub letom ostaja polna inovacij in navdušenja nad tem, kako se še bolj približati rekreativnim uporabnikom. Energetics je s prevzemanjem nove tekaške vloge naredil še en korak v smeri, da kmalu postane ena izmed najbolj priljubljenih znamk med tekači.