Tek

Adidas Ultraboost 21 – lahek tekaških copat za popolno udobje in največjo odzivnost

Tek pomembno pripomore k naši fizični in psihični pripravljenosti. Tega se dobro zavedajo tudi pri Adidasu, zato so vsem ljubiteljem teka tudi tokrat ponudili drzno oblikovan model Ultraboost 21, ki prinaša še več energije za pozitivne spremembe in osvajanje novih ciljev.

Ultraboost 21 je doslej najnaprednejši tekaški copat, ki so ga pri Adidasu razvili skupaj s tekaško skupnostjo, zato smo prepričani, da bo zadovoljil tudi vse najzahtevnejše tekače. Nudi predvsem vrhunsko ravnovesje med udobjem in odzivnostjo, o čemer se lahko sami prepričate v vseh Intersportovih prodajalnah, kjer vam je tovrstni model že na voljo.

Pa si poglejmo, s katerimi svojimi lastnostmi vas bo Ultraboost 21 še dodatno prepričal.

Sistem Adidas LEP in Primeknit+ za izjemno odzivnost in popolno udobje pri teku

V ospredju vseh inovacij sta popolnoma preoblikovan torzijski sitem čevlja in nov sistem Adidas LEP. Ta zagotavlja 15-odstotno večjo togost upogibanja sprednjega dela stopala, zato je glavni krivec za odzivnejši korak in večjo učinkovitost teka.

Primeknit+ za odlično prileganje stopalu in dodatno stabilnost

Bistveno pri tem pa je, da se zaradi večje togosti nikakor ne zmanjša tudi njegovo udobje. K temu pripomore napredna tehnologija Primeknit+. Gre za izredno trpežen material, iz katerega je izdelan zgornji del copata. Zanj je značilno natančno pletenje, zaradi česar odlično objame stopala in mu hkrati zagotavlja dovolj svobode pri teku.

Zaradi tehnologije Primeknit+ boste v enem tekaškem copatu tako deležni popolnega udobja in lahkotnosti, hkrati pa vam bo zagotavljal tudi dodatno stabilnost. Za to poskrbi posebna opora, ki se nahaja ob strani tekaškega copata, ki pa je pri teku praktično ne občutite.

Tehnologija Boost za vrhunsko ravnovesje med težo, blaženjem in odzivnostjo

Najnovejša različica ikoničnega tekaškega copata Ultraboost 21 se lahko pohvali tudi z nadgrajeno tehnologijo Optimized Boost. Ta vsebuje za 6 % več pene Boost kot njegov predhodnik, kar pa ne pomeni, da je tekaški copat zaradi tega kaj težji. Ravno nasprotno!

Ultraboost 21 vam ponuja vrhunsko ravnovesje med težo, blaženjem in odzivnostjo, hkrati pa zagotavlja optimalno podporo in odličen oprijem. K temu pripomore spodnji del podplata, ki je prevlečen z gumo Continental. Ta vam zagotavlja izjemen oprijem v vseh vremenskih razmerah in na različnih površinah

Material PRIMEBLUE – z mislijo tudi na okolje

Pri Adidasu pa že dolgo niso več zvesti le svojim tekačem, ampak krepijo svojo zavezo tudi k trajnostnem razvoju. Zato so vsi izdelki zasnovani tudi z mislijo na okolje. Nič ni nenavadnega, da so tudi najnovejši tekaški copati Ultraboost narejeni iz visoko zmogljivega recikliranega materiala PRIMEBLUE. Ta vsebuje najmanj 50 % reciklirane oceanske plastike Parley.

Zakaj izbrati Adidas Ultraboost 21?

Ko se zima preveša v pomlad, je pravi čas, da preverite stanje vaših tekaških copat. In če si želite najboljšega udobja, lahkotnosti in odzivnosti, so tekaški copati Adidas Ultraboost 21 prava izbira za vas.

Priporočamo vam, da obiščete Intersport, kjer vam je Ultraboost 21 že na voljo. Pa ne odlašajte, saj bo to hitro postal eden od najbolj priljubljenih modelov tekaških copat pri nas. Navdušeni pa boste tudi nad njihovim dizajnom in estetsko dovršenostjo. V svoji živahni beli in fluorescentni rumeni barvi vam bodo zagotovo takoj padli v oči.