Trendi

Veliko predstavnic nežnejšega spola se v krilu počuti neizmerno bolje kot pa, na primer, v hlačah ali kavbojkah, zato se verjetno včasih le s težavo preoblečejo v drug kos oblačila, ki je nujno potreben za učinkovito ter bolj sproščeno ukvarjanjem s športom.

Krila so tako začela prodirati na najrazličnejša športna področja. Če ste bili do sedaj vajeni ženskih športnih kril, na primer, le pri tenisačicah, lahko športno krilo že opazite pri kolesarkah, pohodnicah in še kje.

Urejene turne smučarke s krili? Zakaj pa ne!

Zaenkrat je trend pogostega pojavljanja športnih kril na najrazličnejših področjih vadbe morda bolje uveljavljen v tujini. Opazite ga lahko že pri naših sosedah, Italijankah in Avstrijkah, ki se tudi na turno smučanje odpravljajo zelo urejene. Čeprav so odete v pravo smučarsko opravo – takšno, ki ste jo tudi najbolj vajeni –, pa njihov zimski komplet oblačil neredko dopolnjuje še krilo v najrazličnejših barvnih odtenkih.

Videz turne smučarke v krilu je hkrati športen in izjemno ženstven. Veliko deklet si tudi med športanjem namreč želi izgledati odlično, kar z uporabo krila zlahka lahko dosežejo. A poskrbeti morajo, da na sebi nosijo kos iz toplih materialov, krojen po možnosti z zadrgo, da ne ovira gibanja.

Na voljo je že kar nekaj svetovno uveljavljenih blagovnih znamk, ki izdelujejo športna zimska krila. Ta so narejena iz enakega materiala kot puhovke. Še lažje pa boste našli tanjša poletna športna krila.

Kombinacija kril z gojzarji

Pomladna in poletna športna krila, ki so zlasti primerna za pohodništvo, imajo v notranjosti všite tanke kratke pajkice. To med drugim pohodnicam omogoča, da se pri gibanju ne razkrijejo spodnje hlače.

Na prodajnih policah Intersport vas čakajo vrhunsko zasnovana pohodniška krila priznanih znamk, kot so McKinley, Icepeak in Jack Wolfskin. Vsa predstavljajo izjemno atraktivno alternativo pohodniškim hlačam. Pohodno krilo je izdelano iz rahlo raztegljivega umetnega materiala, ki se hitro suši in odlično odvaja vlago. Na obeh bokih so krila opremljena z zadrgami.

Če boste letošnji dopust preživljali pohodniško, krila pogumno kombinirajte z gojzarji. Nič manj udobno pa se s krilom za šport ne boste počutili na kolesu. Za vse predstavnice nežnejšega spola, ki se raje kot peš v hrib usedete na kolo, so proizvajalci zasnovali odlična športna krila za kolesarjenje.

KRILO NAMESTO TEKAŠKIH PAJK

Poletje je čas, ko hote ali nehote pokažemo več kože, tudi pri športnih aktivnostih. Ko se temperature dvignejo so pri teku na dolge proge pajkice hitro lahko odveč. Odlična alternativa je tekaško krilo, ki poskrbi za udobje, eleganco, ženstvenost in zračnost. Krilo ima oprijete podložene hlače, ki poskrbi za še bolj samozavesten korak.

Tekaška krila so na voljo tudi v prodajalnah Intersport.

Športna moda hitro napreduje, še ujeti jo morate

Če ste tudi v svojem prostem času radi kar se da športno, a hkrati elegantno opremljeni, so vam na voljo športna krila, ki so bila zasnovana za prav takšen namen. Proizvajalci Puma, Nike, McKinely in Icepeak se lahko pohvalijo s celo paleto tovrstnih kril, ki so vam na voljo v prodajalnah Intersport.

Morda vam bolj kot klasično krilo za šport ustreza hlačno krilo, ki prav tako daje vtis elegance. Ne glede na to, za kakšno vrsto krila se boste odločili in pri kateri športni dejavnosti ga boste uporabljali, boste poskrbeli, da ste v koraku s časom tudi na športnem področju svojega življenja.

McKinley Taupiri III

Icepeak Delphi

CMP Woman Skirt

McKinley Carly

Jack Wolfskin