Povzetek

Fitnes

Ravnotežje je pomemben sestavni del številnih športov. Prav pride predvsem pri športih, ki se odvijajo pri večjih hitrostih. In tudi ravnotežje se da natrenirati. S pravimi pripomočki, seveda. Večina teh pripomočkov pa je uporabna tudi za vaje za stabilizacijo trupa, ki je osnova takorekoč vseh športnih aktivnosti …

Energetics Air Pad

Energeticsova Air Pad je napihljiv pripomoček iz mehke gume. Ko prvič stopiš nanj, se zdi skoraj nemogoče, da bi na njem stal na eni nogi. A vaja dela mojstra in po nekaj poskusih je vse skupaj precej bolj enostavno. Kupola za ravnotežje je izvrstna izbira za vaje za ravnotežje in stabilizacijo trupa.

Energetics deska za ravnotežje

Ta na videz preprost pripomoček je v svojem bistvu osnovni pripomoček za vadbo ravnotežja. Prav zaradi tega ga uporabljajo tako v fitnes centrih kot v domačih telovadnicah. Poleg ravnotežja je odličen tudi za izvajanje vaj za stabilizacijo trupa.

Energetics žoga za ravnotežje

Žoga za ravnotežje je približno pol metra velika in dokaj mehka žoga. Na njej je možno izvajati različne vaje za ravnotežje, stabilizacijo trupa ter krepitev trebušnega in hrbtnega mišičevja. Poleg tega je odličen pisarniški pripomoček. Na tej žogi namreč lahko sedite za pisalno mizo in med delom krepite mišice ter skrbite za pravilno telesno držo. Na voljo je v petih različnih barvah.

Gimnastična žoga iz pene

Energeticsova gimnastična žoga iz pene ima premer 22 centimetrov in omogoča odlično vadbo moči, ravnotežja in stabilizacije trupa. Pri izvedbi vaj zdrži upor do 100 kilogramov.