Ostali športi

Ogledujete si športne copate v Intersportovi spletni prodajalni. Pomislite, koliko različnih modelov. Dejansko je tam vse, kar v danem trenutku ponuja športna industrija. Adidas, Asics, Mizuno, Nike, Pro Touch, Salomon in še in še. Pravzaprav se zdi, da ste v raju, saj se vse blešči od vseh odtenkov barv, oblik, kljukic, treh črt … A v naslednjem trenutku vas spreleti misel, kako v tem oceanu najti copate, ki so primerni vašemu stopalu (nevtralci, pronatorji, supinatorji), načinu uporabe (tek po asfaltu, trail tek, tekmovanja, treningi) in nenazadnje tudi okusu. Na žalost velja pravilo, da večja ko je izbira, težja je ta naloga.

Še najhitreje bodo copate našli tisti, ki se odločajo zgolj po funkciji. Če se osredotočimo na tekaške copate, si pač izberejo tiste, ki ustrezajo njihovemu načinu teka in podlagi, po kateri najpogosteje tečejo. Stvar se malo bolj zaplete v trenutku, ko se v enačbo vključijo še barvne kombinacije. Podobno je tudi z izbiro nogometnih kopačk, ki so na voljo v različicah za naravno in umetno travo ter dvorano, poleg tega pa tudi kot klasični nizki modeli in modeli, ki se opremljeni z nogavici podobno oporo gležnja. Tudi superge za fitnes imajo svoje specifike, ki ustrezajo različnim načinom vadbe. Podobno bi lahko trdili tudi za copate za večino ostalih športov.

“Shoe Selector” ali izbirnik copat je uporabno orodje, ki pomaga pri izbiri

A obstaja tudi zelo dobra novica. Na Intersportovi spletni strani je namreč na voljo posebno orodje, ki pomaga pri izboru športnih copat. Izbirnik copat  je vaš pomočnik pri izbiri copata, ki vas v le nekaj korakih pripelje do športnih copat, primernih za vaša stopala in vaš način ukvarjanja z določenim športom. To vam bo še posebej v pomoč pri nakupu na spletu, pa tudi, če boste nakup opravili v eni izmed prodajaln, saj boste že pred obiskom prodajalne imeli seznam vaših favoritov, zato bo izbira lažja in hitrejša.

Orodje za izbor nogometnih, tekaških in fitnes copat

To orodje vam pomaga pri izboru nogometnih, tekaških in fitnes copat. Ne glede na to, katero kategorijo boste izbrali, pri vsaki morate odgovoriti na nekaj preprostih vprašanj in na koncu vas pričaka precej zožan, a hkrati še vedno dovolj obsežen izbor. Seveda je zadnja beseda vaša, saj se morate med ponujenimi copati na koncu odločiti za znamko, model in nenazadnje tudi barvo.