Smučanje

Marsikdo že razmišlja o nakupu novih smuči. Če ste med njimi, potem nikakor ne spreglejte revolucionarne serije smuči Primetime, ki jo predstavlja slovensko podjetje Elan.

Le kdo ne pozna blagovne znamke Elan? V Elanu, kjer tradicijo oblikovanja smuči gojijo že več kot 80 let in so pravzaprav pionirji smučanja s karving smučmi, so predstavili nov mejnik v razvoju smuči za urejene proge, združen v novih smučeh Primetime.

Zakaj izbrati smuči Elan Primetime?

V Elanu se dobro zavedajo, da med smučarji na urejenih smučiščih obstajajo različne vrste smučarjev. Nekateri imajo radi hitrost, drugi uživajo v kratkih zavojih, tretji pa se navdušujejo nad sproščenim križarjenjem po progah. Zato so oblikovali družino smuči Primetime, ki na smučišča prinašajo svež val navdušenja in vznemirjenja.

Primetime je družina osmih modelov smuči, ki vključuje štiri modele za moške in štiri modele za ženske. Vsi modeli v sebi združujejo mladostno filozofijo oblikovanja z najsodobnejšo tehnologijo karvinga, ki zagotavlja najboljšo izkušnjo smučanja po urejenih smučiščih za vse profile smučarjev.

Tehnologija PowerMatch za odličen nadzor nad robniki in izjemne vozne lastnosti

Eden najpomembnejših ciljev pri oblikovanju smuči Primetime je bil zasnovati smuči, ki smučarjem omogočajo večji nadzor v zavojih, ne glede na njihovo smučarsko znanje.

To so dosegli s pomočjo tehnologije PowerMatch z leseno sredico Dual Density Woodcore, ki prilagaja in dodaja materiale tam, kjer je to najbolj potrebno:

  • Vzdolž notranjega roba smuči PowerMatch tehnologija uporablja debelejši profil in močnejše materiale, kar zagotavlja večjo moč, stabilnost, oprijem robnikov in odzivnost.
  • Na zunanjem robu je profil na konici in repu tanjši, pri čemer PowerMatch tehnologija uporablja lažje materiale, kar zagotavlja večjo okretnost, manjšo težo, lahkotnost in mehkejši občutek.

Vendar pa tehnologija PowerMatch še zdaleč ni edina, s katero se lahko pohvalijo smuči Primetime. Poleg tega, so smuči opremljene še z:

  • DualTi ojačitvami za odličen nadzor robnikov, moč in odzivnost;
  • tehnologijo Racing Sidewall za neposreden prenos moči;
  • profilom Amphibio, ki združuje rocker profil na zunanji strani smuči za lažji vstop v zavoje in klasičen camber profil na notranji strani za boljši oprijem robnikov.

K vsem zgornjim lastnostim pa je potrebno dodati še inovativno 3D oblikovanje smuči. Vsi modeli so odeti v svežo enobarvno podobo, ki bo pritegnila poglede.

Elan Primetime – odlična izbira za smučarje vseh profilov

Kljub skupni osnovni tehnologiji PowerMatch, pa posamezni različno poimenovani modeli v seriji Primetime ponujajo različne in posebej zasnovane tehnološke lastnosti. Zahvaljujoč temu zlahka najdete smuči, ki se bodo odlično prilegale vam, vašemu načinu smučanja in znanju:

  • Ljubitelj hitrosti: moški model smuči Primetime 55 in ženski model smuči Primetime N°5

Gre za najnaprednejša modela v družini Primetime, ki omogočata hitro in pospešeno prehajanje z robnika na robnik, zato sta namenjena naprednim smučarjem in smučarkam, ki ljubijo popolne zavoje.

  • Ljubitelj zavojev: moški model smuči Primetime 55+ in ženski model smuči Primetime N°4+

Gre za smuči, ki so nekoliko širše od ostalih modelov v družini Primetime, zato dajejo več opore in ravnotežja za samozavestno smučanje brez kompromisov.

  • Rana ura zlata ura: moški model smuči Primetime 44 in ženski model smuči Primetime N°4

Ta model smuči ponuja povečano hitrost na robnikih za izjemne karving zmogljivosti, zato so primerne za vse tiste smučarje, ki z veseljem ves dan nizajo popolne in lahkotne karving zavoje.

  • Za cel dan smučanja: moški model smuči Primetime 22 in ženski model smuči Primetime N°2

Gre za smuči, ki omogočajo lahkotno prehajanje z robnika na robnik in zagotavljajo izjemno odzivnost, zato ponujajo celodneven užitek na smučišču.

Smuči Elan Primetime v ponudbi INTERSPORT

Vsi zgoraj omenjeni modeli smuči so že na voljo v prodajalnah in spletni trgovini INTERSPORT Slovenija. Še posebej pa naj izpostavimo modela smuči Primetime 22 in Primetime N°2, ki sta v ponudbi Intersporta na voljo ekskluzivno in veljata za najboljšo izbiro kar se tiče razmerja med kakovostjo in ceno.

Poleg že omenjenega prehajanja z robnika na robnik in izjemne odzivnosti ta model smuči omogoča tudi izjemno okretnost in dinamiko. Zahvaljujoč PowerMatch tehnologiji zagotavljajo samozavestno upravljanje smuči, dopuščajo pa tudi delanje napak, zato so idealna izbira tako za vse srednje izkušene kot tudi bolj izkušene smučarje in smučarke.

Vse modele smuči Primetime lahko pred nakupom tudi preizkusite. Zato nikar ne spreglejte izbranih terminov testov smuči INTERSPORT, ki bodo objavljeni tukaj.