Tek

Če tečete (skoraj) vsak dan, potem potrebujete tekaški copat, s katerim bo hiter vsak tek. Tekaški copati Salomon Spectur so prava izbira, saj so zasnovani tako, da vas med tekom »poganjajo« naprej, da ste še hitrejši in boljši.

Tekaški copat Salomon Spectur posebej zasnovan za redne tekače. Opremljen je s tehnologijo, ki vam bo pomagala premagovati osebne rekorde, vaše gibanje pa bo še bolj učinkovito in samozavestno.

Tehnologije tekaškega copata Salomon Spectur

 ✔ 3D mrežica

Posebno zasnovana 3D mrežica skrbi za maksimalno zračnost in spodbuja pretok zraka, da noge ostanejo suhe tudi med najintenzivnejšimi treningi.

 ✔ Energy Blade, R.Camber in Energy Surge

Podplat Energy Blade izboljša prenos energije od pete do prstov, v kombinaciji z značilno geometrijo nihalke R.Camber in peno Energy Surge pa bodo prehodi iz koraka v korak še hitrejši in lahkotnejši. Energy Surge med tekom poskrbi za dodatno udobje – lahka, prožna in mehka penasta zmes zagotavlja blaženje in hitrejši povratek energije pri stiku copata s podlago.

 ✔ Molded EVA

Notranji vložek Molded EVA se prilagodi naravni obliki vašega stopala, kar zagotavlja bolj udobno prileganje in nudi več podpore.

Rezultat? Peresno lahek cestni tekaški copat Salomon Spectur je kos izzivom teka v urbanih okoljih na asfaltu ali betonu, saj zmanjša obremenitve sklepov in omogoča udoben tek.

Poglej si tekaški copat Salomon Spectur v naši spletni trgovini.