Povzetek

Tek

Še vedno sanjate o udobnih tekaških copatih, v katerih boste lahko tekli ure in ure, pa jih še vedno ne boste občutili na svojih stopalih? Preizkusite tekaške copate Asics GEL-NIMBUSTM 25, ki vas bodo popeljali v popolnoma nove dimenzije teka.

Nedavno je blagovna znamka tekaških copat Asics na trg lansirala popolnoma nov model tekaških copat GEL-NIMBUSTM 25, s katerim je navdušila tekaško javnost in medije po vsem svetu.

S tem modelom tekaških copatov je Asics naredil velik korak naprej v prihodnost tekaških copat in postavil popolnoma nove standarde udobnega teka.

Popolno razkošje tehnologij za najboljšo tekaško izkušnjo

V tekaških copatih Asics GEL-NIMBUSTM 25 je združenih pravo razkošje novih tehnologij, ki pripomorejo k boljšemu blaženju in mehkejšemu pristajanju. Prepričani bodite, da boste zaradi njih izkusili najbolj udobno izkušnjo teka.

PureGEL tehnologija za mehak pristanek

Tekaški copati GEL-NIMBUSTM 25 se ponašajo s popolnoma novo tehnologijo PureGELTM, ki je še mehkejša od že uveljavljene GELTM tehnologije. Najnovejša tehnologija je vdelana v sredinskem delu petnega dela podplata in navzven ni vidna. Čeprav je ni opaziti na prvi pogled, pa jo tekači zelo dobro občutijo pri vsakem tekaškem koraku, saj ustvarja najmehkejše pristanke do sedaj.

Tehnologija PureGELTM je izdelana izključno z namenom izboljšanega blaženja korakov in bolj tekočega gibanja med tekom. Z njo je dotik s tlemi tako mehak, kot ga tekači do sedaj še niso doživeli, občutki med tekom pa so zato edinstveni. Prepričani smo, da vas bodo ti tekaški copati s svojo mehkobo popeljali v popolnoma novo dimenzijo teka.

Pena FF BLASTTM PLUS ECO za še več blaženja in popolno udobje

Podplat tekaških copat Asics GEL-NIMBUSTM 25 je izdelan iz pene FF BLASTTM PLUS ECO, ki je narejena iz bioloških materialov. V tem modelu je 20 % več pene, kot smo je bili deležni pri prejšnjih modelih, zato stopalu zagotavlja še več blaženja in optimalen odboj.

Zaradi pene FF BLASTTM PLUS ECO boste imeli v teh tekaških copatih občutek kot da lebdite. Z njimi boste lahko pretekli razdalje, o katerih ste lahko le sanjali, saj boste potrošili bistveno manj energije, med tekom pa bosta vaše telo in um popolnoma sproščena.

Mehka in prožna tkanina za vsestransko prilagodljivost

Tekaški copati GEL-NIMBUSTM 25 so izdelani iz mehke in prilegajoče tkanine, ki omogoča univerzalno prileganje po celotni dolžini stopala. K večjemu udobju pa bistveno pripomore tudi notranjost opetnika, ki je tako oblazinjena, da vam nudi popolno udobje med tekom.

Zlasti moramo izpostaviti tudi mehko in prožno tkanino, iz katere sta izdelana jezik in ovratnik. Le ta omogoča enostavno in hitro obuvanje, hkrati pa objame stopalo tako mehko, da tekaških copat med tekom praktično ne boste občutili na nogah.

Poleg tega, da so tekaški copati GEL-NIMBUSTM 25 izjemno mehki v vseh pogledih, pa so tudi izjemno lahki. Zato pravijo, da so to najudobnejši tekaški copati, ki ste jih kdaj koli preizkusili.

Asics GEL-NIMBUSTM 25 – preizkušeno najudobnejši tekaški copati

Pri Asicsu so že pri zasnovi tekaških copat Asics GEL-NIMBUSTM 25 letvico postavili zelo visoko, saj je bil cilj ustvariti najudobnejše tekaške copate. To je zahtevalo še več oblikovalskega in razvojnega dela, posledično pa tudi veliko več testiranj, s katerimi so skušali pridobiti čim več povratnih informacij.

V ta namen je bila izpeljana študija, v kateri je 100 testnih tekačev preverilo udobje tekaških copat Asics GEL-NIMBUSTM 25. Udeleženci so več tednov tekli v tekaških copatih GEL-NIMBUSTM 25, GEL-NIMBUSTM 24 in s tremi modeli konkurenčnih tekaških copat.

V tem času so morali na podlagi različnih kriterijev oceniti udobje tekaških copat. Med drugim so morali oceniti blaženje petnega dela podplata, blaženje sprednjega dela podplata in tudi prožnost sprednjega dela podplata. Tekaški copati Asics GEL-NIMBUSTM 25 so bili ocenjeni kot številka ena glede udobja in vsi testni tekači so bili enotnega mnenja, da gre za trenutno najudobnejše tekaške copate na trgu.

Seveda gre pri oceni udobja vedno za subjektivno oceno vsakega posameznika. Če želite tudi vi občutiti razliko, ki jo ponujajo tekaški copati Asics GEL-NIMBUSTM 25, jih morate preizkusiti. Prepričani smo, da bodo tudi vas navdušili v vseh pogledih!