Trendi

Športna moda je danes izjemno raznolika in nam ponuja širok spekter udobnih oblačil. Športne majice, trenirke in puloverji so tako postali sestavni del garderobe za vsak dan, pri tem pa so nam na voljo številne blagovne znamke – in med njimi je tudi Anta.

Kaj morate vedeti o blagovni znamki Anta?

Čeprav je blagovna znamka Anta morda na našem trgu nekoliko manj poznana, je z nami že od leta 1991 – takrat jo je ustanovilo podjetje Anta Sports Products Limited. Anta se vse od svojih prvih začetkov ukvarja s proizvodnjo in prodajo različnih športnih izdelkov, vključno s športnimi čevlji, oblačili in drugimi dodatki.

Anta je na Kitajskem vodilna športna znamka, ki je zavezana k zagotavljanju funkcionalnih, profesionalnih in tehnološko najbolj naprednih športnih izdelkov za različne potrebe. V njihovi ponudbi najdemo kakovostna športna oblačila in obutev tako za najbolj priljubljene športne aktivnosti kot tudi za vsakodnevno modno opravo.

Če imate radi športni slog oblačenja, so oblačila Anta kot nalašč za vas. V ponudbi Intersporta ne spreglejte trendovskih športnih hlač, puloverjev, jopic in majic, znanih po udobju in kakovosti. Znamka Anta bo poskrbela za klasični športni videz in popolno udobje.

Kapucarji in jopice Anta za popolno udobje v vsakem vremenu

Izjemno priljubljeni puloverji s kapuco so v zadnjem času nepogrešljiv del tako moške kot tudi ženske garderobe. Zanje velja, da niso le udobni, ampak tudi modni, in temu sledijo tudi kapucarji in jopice Anta. Gre za prijeten vsakdanji kos oblačila, ki ga lahko oblečete za rekreacijo ali za preživljanje prostega časa doma.

Jopice in puloverji s kapuco modne znamke Anta so izdelani iz udobne mešane tkanine, kar pripomore k prijetnemu občutku med nošenjem. Ta v kombinaciji s funkcionalnim krojem bistveno pripomore k popolnemu udobju.

Na voljo je mnogo različnih modelov v različnih barvnih odtenkih in z različnimi grafičnimi potiski, ki poskrbijo za mladosten videz. Jopice in kapucarje brez težav uskladite s kavbojkami, športnimi hlačami ali spodnjim delom trenirke, zato jih zlahka umestite v svojo garderobo.

Kapucarji in jopice Anta so zagotovo najboljša izbira za popolno udobje v vsakem vremenu, zlasti pa so namenjene vsem z aktivnim življenjskim slogom.

Dolge hlače Anta za šport in prosti čas

Med ljubitelji in ljubiteljicami športa so športne dolge hlače med najbolj priljubljenimi kosi garderobe za vsak dan. Gre za enega od tistih kosov oblačil, ki ga lahko oblečete za športne aktivnosti, preživljanje prostega časa ali pa za pohajkovanje po mestu. Preprost in športen videz zlahka dosežete tudi z dolgimi športnimi hlačami Anta.

Spodnji deli trenirk Anta so izdelani iz mešanice najbolj kakovostnih materialov, ki so mehki in prijetni na otip, zato vas bodo zagotovo prepričali s svojim udobjem. Ker lahko v njihovi ponudbi izbirate med številnimi različnimi kroji in barvnimi odtenki, jih brez težav oblečete ob različnih priložnostih.

Z ženskimi in moškimi dolgimi hlačami Anta boste zagotovo dosegli še bolj športno podobo. Zaradi edinstvenega modnega sloga se boste brez sramu podali tudi po vsakodnevnih opravkih v mesto.

Anta majice s kratkimi rokavi – funkcionalnost in udobje skozi celo leto

Majice s kratkimi rokavi so verjetno najbolj pogost kos garderobe, saj jih nosimo praktično skozi celo leto. Primerne so tako za različne športne aktivnosti kot za nošenje doma, v kombinaciji s kavbojkami pa ustvarijo preprost športen videz.

Pri izbiri športnih majic je zelo pomembno, da so te izdelane iz kakovostnega materiala – z izbiro Anta majice s kratkimi rokavi vam za to ni treba skrbeti. Deležni boste predvsem kakovostnih materialov in edinstvenega športnega sloga, ki nikogar ne pusti ravnodušnega. Majice so namreč izdelane iz mehkega materiala, njihov kroj pa pri nošenju zagotavlja popolno sproščenost in udobje.

Za privlačen videz Anta majic poskrbijo različni barvni odtenki in atraktivni grafični potiski, ki so hkrati nevpadljivi in elegantni ter tako primerni za različne priložnosti. Odlično se podajo h kavbojkam ali športnim hlačam in ustvarijo edinstven, vsakdanji športen videz.

Anta je z vami na vsakem koraku, vse dni v letu!

Preverite ponudbo v Intersportu in si izberite enega izmed številnih kosov športnih oblačil blagovne znamke Anta. Zagotovo boste kmalu ugotovili, da spadajo med nepogrešljive kose vaše garderobe za vsak dan.