Pohodništvo in alpinizem

Ne glede na letni čas si ljudje želimo uživati v naravi. Za kaj takega pa seveda potrebujemo pravo obutev. Novi Salomon OUTpulse GTX bi marsikdo označil za popoln pohodniški čevelj, s katerim boste lahko začeli odkrivati lepote narave v vseh vremenskih pogojih.

Posebna pena Fuze Surge

In to v izjemnem udobju, saj ni le prilagodljiv in zanesljiv – zaradi posebne pene Fuze Surge nudi tudi dobro blaženje pritiskov med hojo. Pena prinaša povratek energije v korak in mehkobo, ki bistveno poenostavi hojo po neravnih terenih. Za bolj naravno gibanje stopal skrbi posebna geometrija vmesnega dela stopala, ki pomaga pri prenosu giba noge iz pet na prste.

Podplat Contagrip

Podplat Contagrip čevlju OUTpulse GTX zagotavlja zanesljivost in dolgoročno vzdržljivost tudi v nepredvidljivih terenskih in vremenskih pogojih. Za dodatno zaščito in nadgradnjo udobja je v sprednjem delu nameščena zaščitna guma, ki pokriva predel prstov.

Membrana GORE-TEX

A bodite brez skrbi, zahvaljujoč GORE-TEX membrani bodo vaša stopala suha, saj notranja kombinacija mrežice in tekstila poskrbi, da čevelj diha – mehkoba in zračnost pa sta pravi recept za ekstremno udobje. Za piko na i čevelj premore še protibakterijski vložek Ortho.Lite.

Zelo verjetno je torej, da bo čevelj OUTpulse GTX postal vaš najljubši partner v naravi.

Čevelj je že na voljo v izbranih prodajalnah in spletni trgovini Intersport. Poglejte ga TUKAJ.