Ostali športi

Nahrbtniki za nošenje otroka. Izleti v naravo so tudi vse družinska zabava in kvalitetno preživljanje prostega časa. In tudi majhni otroci niso ovira, da nas ne bi pogosto zaneslo v hribe in gozdove. A malčki se utrudijo nekoliko hitreje kot odrasli, zato jim takrat lahko priskočimo na pomoč. Prav s tem namenom so bila ustvarjena učinkovita nosila za otroke, ki omogočajo hitrejše in učinkovitejše premikanje, otrokom pa nudijo varno zavetje, udobje in senco.

Deuter Kid Comfort

Nemški Deuter je za prenašanje otrok izdelal sodobna nosila, ki omogočajo enostavno in učinkovito uporabo. Napreden hrbtiščni sistem Aircomfort Sensic Vario omogoča številne osebnostne nastavitve, zračnost in predvsem udobno namestitev.  Otroško sedišče je nastavljivo po višini, ima prilagodljive nastavke za stopala in je opremljeno s kakovostnimi varnostnimi pasovi. Poleg tega je Kid Comfort opremljen s številnimi uporabnimi žepi, senčnikom ter pralno podlogo v predelu otrokove brade. Nosilo Kid Comfort je primerno za nošenje otroka do teže 22 kg.

Nahrbtniki za nošenje otroka Deuter Kid Comfort so na voljo v osnovni ter pro verziji.

McKinley Juno

McKinley Juno so otroška nosila, ki so opremljena s Flex Pro sistemom, ki zagotavlja možnost številnih nastavitev. Naramnice so izdelane iz 3D Air Mesh tkanine in so odlično oblazinjene. Hrbtišče pa je zasnovano v obliki črke Y, kar zagotavlja dobro zračnost in ergonomsko prileganje hrbtu. Tudi otroški sedež ponuja številne nastavitve. Poleg tega pa je opremljen s senčnikom. Večina delov pa je enostavno odstranljivih, kar omogoča enostavno čiščenje in vzdrževanje. McKinley Juno je primeren za otroke do 15 kilogramov.