Kolesarjenje

Vsak, ki se vsaj malo spozna na kolesarjenje, zagotovo pozna blagovno znamko kolesarskih oblačil Castelli. In vsak, ki je v svojem življenju prekolesaril vsaj nekaj kilometrov, dobro ve, da je kakovost kolesarskih oblačil ključnega pomena za udobje in boljši rezultat na kolesu. Tudi če ste šele nedavno sklenili namero, da boste odslej več in pogosteje na kolesu in vaša garderoba potrebuje osvežitev, ste na pravem mestu.

Na pravem mestu zato, ker je Castelli del naše kolesarske ponudbe že veliko let. Ker mu kolesarji zaupajo in cenijo. Ker so pripravljeni odšteti nekaj več denarja za vse tiste fine detajle, ki naredijo razliko. Včasih se tako »podkuri« tudi motivacijo, da se lažje spravimo na kolo.

Znamka, ki je prepoznana tudi po svojem značilnem logotipu s škorpijonom, vas ne bo pustila ravnodušnih.

Castelli – blagovna znamka s tradicijo

Blagovna znamka Castelli ima dolgo in bogato zgodovino. Njena zgodba se je začela davnega leta 1876, ko je nadarjeni krojač Vittore Gianni odprl trgovino v središču Milana. Obiskovali so jo najuspešnejši nogometaši in kolesarji tistega časa.

Leta 1935 se ji je pridružil Armand Castelli in blagovna znamka si je utirala svojo pozicijo na v svetu kolesarskih oblačil, po čemer je še danes svetovno znana. Castelli že desetletja ponuja edinstvene kolekcije visokokakovostnih kolesarskih oblačil, ki z inovativnimi tehnologijami in materiali postavljajo visoke standarde na svojem področju.

Castellijeve inovacije – gonilna sila na področju razvoja kolesarske opreme

Z več kot 130-letno zgodovino je to italijansko podjetje oralo ledino na številnih področjih izdelave kolesarskih oblačil. Prvi so izdelali kratke kolesarske hlače iz lycre, sublimacijsko potiskane drese in sintetična zimska oblačila.

Med njihove inovacije lahko uvrščamo tudi uporabo posebnih membran odpornih na veter, prve anatomske sedežne podloge in hidrofilno obdelavo tkanin. Prav tako pa ne smemo pozabiti tudi na tesno prilegajoče se kolesarske drese, ki zagotavljajo največje hitrosti ob popolnem udobju.

Prednosti blagovne znamke Castelli

Kolesarska znamka Castelli je že od nekdaj sinonim za kakovost kolesarskih oblačil, ki so namenjeni tako profesionalcem kot tudi rekreativnim kolesarjem. Njihovi oblikovalci pri razvoju in testiranju opreme sodelujejo s profesionalno kolesarsko ekipo Garmin-Cervelo.

Prednosti ni težko najti in našteti.

Zračnost: Visokokakovostni tehnični materiali so izjemno lahki in zračni. Njihova sposobnost odvajanja vlage je izjemna, zato bo vaše telo prijetno suho tudi v največji poletni vročini. Zračni materiali preprečujejo potenje in odvajajo vlago, zato je prijeten občutek na koži zagotovljen.

Udobje: Brezšivna zasnova poskrbi, da kolesarskih hlač in majice na sebi praktično ne boste občutili. Castellijeve kolesarske hlače z anatomsko in izjemno mehko podlogo so še posebej priporočljive za vse resne kolesarje, ki na leto opravite tudi po več tisoč kilometrov. Njihovi najbolj kakovostni kolesarski dresi pa so prav tako izdelani iz enega kosa, zato vsa na kolesu ne bodo na nobenem delu telesa tiščali.

Optimalno prileganje: Elastični in raztegljivi materiali poskrbijo, da se Castellijeva oblačila zlijejo z vašo postavo, ne glede na to, ali gre za kolesarske hlače, majico, vetrovko ali druge dodatke. V njihovih oblačilih se boste počutili udobno in izjemno prijetno, saj se optimalno prilegajo vsem postavam.

Privlačen dizajn: Ko je govora o blagovni znamki Castelli, nikakor ne moremo mimo njihovega atraktivnega in privlačnega dizajna. Italijanska estetika, ki jo je podjetje vneslo v svet kolesarstva je postalo visoko merilo tudi za vse ostale proizvajalce kolesarske opreme. Kolesarski dresi tako že dolgo niso več le običajna oprema za kolo, ampak pomenijo povsem svoj modni slog, h kateremu stremi vse več kolesarjev in kolesark.

Z blagovno znamko Castelli do edinstvenega sloga na kolesu

Kolesarjenje že dolgo ni več le šport, kjer štejejo zgolj tehnični podatki. V ospredje vse bolj stopa tudi celosten izgled na kolesu, saj je izbira kolesa in njegova usklajenost s celotno kolesarsko opremo zadoščenje posebne vrste.

Ne smemo pa pozabiti, da gre pri blagovni znamki Castelli za edinstveno kombinacijo elegantnega dizajna in tehnoloških inovacij. Videz ne vara in prefinjen izgled skriva nič manj kot kakovostna kolesarska oblačila.

V naši ponudbi se vsako leto najde še kak dodaten kos znamke Castelli. Ženske in moške kolesarske majice s kratkimi rokavi so primerne za toplo vreme, medtem ko lahko izbirate tudi med majicami z dolgimi rokavi, ki vam pridejo prav v primeru nizkih temperatur ali v prehodnem obdobju.

In podobno velja tudi za kolesarske hlače, ki so na voljo v daljši in krajši različici. Ob tem pa ne smemo pozabiti tudi na vetrovke in druge kolesarske dodatke. Rokavčniki, nogavčniki, zaščite za čevlje in rokavice so prav tako pomemben del kolesarske opreme, s katerimi je kolesarjenje varno in udobno v vsakem vremenu.