Trendi

Ali ste tudi vi eden od tistih, ki jim kupovanje daril za otroke predstavlja neprijetno opravilo? Kaj kupiti otrokom za darilo, da je le to dovolj praktično, da se ga otrok razveseli in da ne bo že po nekaj urah pristalo v kotu – to je vprašanje, s katerim se marsikdo spopada še predno se odpravi po nakupih.

Ker ima večina otrok ogromno energije, nikoli ne boste zgrešili, če jim boste kupili katerega od športnih rekvizitov in pripomočkov, kosov športne opreme ali pa športnih oblačil. Če potrebujete nekaj navdiha, smo za vas pripravili nekaj najboljših predlogov, ki bodo obdarovance vseh starosti navdušili v vsakem letnem času.

Poganjalec, ki mu svetijo kolesa

Različni poganjalci so tako med starši kot tudi med otroci vedno bolj priljubljeni, saj predstavljajo najboljšo predvajo za učenje vožnje s kolesom. Otroci se na poganjalcih priučijo drže in ravnotežja, osvojijo logiko krmiljenja volana in ob prehodu na kolo nemalokrat morajo osvojiti le še poganjanje pedal – brez potrebe po pomožnih kolescih.

Ker poganjalci predvsem pri malčkih, ki se z njimi šele dobro spoznavajo, pogosto pristanejo v rokah staršev, je za te pomembna predvsem teža in priročnost, na kar so se osredotočili tudi proizvajalci. Le-te izdelujejo vse lažje modele poganjalcev, določeni modeli pa imajo v ogrodju integriran tudi priročen roč, ki dodatno olajša prenašanje. Otroke medtem pritegnejo predvsem zanimivi vzorci ali živahne barve poganjalcev, zagotovo pa ne bo noben ostal ravnodušen ob pogledu na poganjalčka, ki se mu ob drvenju malih nožic na kolesih zasvetijo pisane luči. Si lahko predstavljate boljšo motivacijo za poganjanje?

Žoga Lige prvakov 2022

Le kdo od najbolj zagretih nogometnih navdušencev si ne želi imeti replike uradne nogometne žoge, s kakršno bodo igrali letošnje finale lige prvakov v Parizu? Z nakupom te žoge boste pri obdarovancu zelo dobro zapisani, saj gre za kakovostno nogometno žogo, ki omogoča odličen občutek in aerodinamiko. S svojim atraktivnim in sodobnim dizajnom pa bo na otroškem igrišču vedno izstopala.

Dresi Luke Dončića

Za vse ljubitelje košarke pa seveda ne smete spregledati ponudbe atraktivnih dresov Luke Dončića. Vsi vemo, da je Luka idol številnih mladih košarkarjev, njegov košarkarski dres NBA ekipe Dallas in dres slovenske reprezentance pa radi oblečejo tudi vsi njegovi najbolj zvesti navijači. Oba krasi njegovo ime in seveda nepogrešljiva številka 77.

Koš s stojalom

Za vse otroke, ki si želijo narediti svoje prve košarkarske poteze kar na domačem dvorišču, pa lahko izberete koš s stojalom. Njegova zasnova ponuja stabilnost, višina obroča pa se lahko prilagodi višini otroka. Samostoječi koš za košarko bo navdušil vsakega otroka kot tudi starša, saj so z njim ure zabave in dobre košarkarske igre zagotovljene!

Navijaški rekviziti za vse nogometne navdušence

Za vse nogometne navdušence pobrskajte pestro ponudbo v navijaškem kotičku. Tam boste našli izdelke najprestižnejših nogometnih klubov kot so Barcelona, Real Madrid, Juventus, Liverpool, Paris Saint Germain in Bayern Munchen. Prav tako pa boste našli tudi dres slovenske nogometne reprezentance, ob katerem bodo zasijale oči vsakega mladega nogometaša.

Skiroji, rolke, rolerji

Različna prevozna sredstva se vedno obnesejo kot odlično darilo, ne glede na to ali iščete darilo za deklico ali fantka. Kakovostni skiroji, rolke in rolerji so izjemno uporabni, otrokom pa predstavljajo najbolj aktivno preživljanje prostega časa. Otroci jih lahko uporabljajo tudi po več let, zato si bodo vaše darilo za vedno zapomnili.

Miza za namizni nogomet

Če želite poskrbeti za nogometno igro tudi v zimskem času, je miza za namizni nogomet odlična ideja za darilo. Z njo lahko obdarite otroke različnih starosti, hitro pa postane tudi odlična zabava za vso družino in prijatelje. Ne glede na navdušenje, miza je izjemno stabilna in

Kolo za otroke vseh starosti

Tudi otroško kolo spada med tista darila, ki se jih bodo razveselili otroci vseh starosti in zanimanj. Ker pa je tudi zelo uporabno, ni nobenega strahu, da bi pristalo v kotu. Seveda pa je pri izbiri potrebno upoštevati starost otroka in njegovo višino, saj kupovanje prevelikega kolesa pomeni slabši nadzor in večjo nevarnost za morebitne padce

Darilna kartica Intersport za vse najstnike, ki si želijo darilo po svojem okusu

Če še vedno niste našli pravih idej za darilo, potem lahko najstnikom podarite darilno kartico Intersport. Ta je zagotovo najboljše darilo za vse najstnike, ki si lahko na ta način izberejo darilo po svojem okusu, ki se ga v tem obdobju odraščanja, že zavedajo. V ponudbi lahko izberejo kakšen kos športnega oblačila, ki jim je všeč, razne rekvizite in pripomočke za vadbo doma in še mnogo drugega – izbira je prepuščena izključno njihovim željam in potrebam.