Nogomet

adidas predator edge zone skin

V letu 2022, ko vsi ljubitelji nogometa že nestrpno pričakujete Svetovno prvenstvo v nogometu za nogometaše in Evropsko prvenstvo v nogometu za nogometašice, so tudi proizvajalci opreme poskrbeli za prodorne novosti. Med njimi je tudi na novo zasnovana kolekcija nogometnih kopačk Predator Edge, ki zadovolji vsem zahtevam sodobne nogometne igre.

adidas je vodilni opremljevalec nogometnih klubov po vsem svetu in vodilni sponzor nekaterih najbolj pomembnih nogometnih dogodkov. Njegovi oblikovalci zato zelo dobro vedo, kaj potrebujejo nogometaši svetovnega kova kot so Lionel Messi, Mohamed Salah, Karim Benzema, Paulo Dyabala ali Roberto Firmino.

Zato tudi ni nič presenetljivega, da je adidasova kolekcija kopačk PREDATOR že od leta 1994 med najbolj priljubljenimi. Rezultat te dolge razvojne poti je najnovejši model legendarne kopačke, Predator Edge.

adidas predator edge zone skin

ZONE SKIN za najboljšo kontrolo gibanja in žoge

Ena od najpomembnejših in tudi prelomnih novosti, ki jo je adidas predstavil v letošnji kolekciji kopačk Predator Edge je zagotovo inovacija ZONE SKIN. Ta zagotavlja lažje premikanje med samo igro, hitrejše spremembe smeri gibanja in brezkompromisen oprijem na nogometni površini.

Rebrasta guma na zgornjem delu kopačk ni tam zgolj zaradi svojega zanimivega videza, ampak je strateško postavljena na štirih kontrolnih točkah čez nart in prste. Gre za inovacijo, ki je rezultat obsežnih raziskav in testiranj, ki so pokazali, da so takšna gumijasta rebra veliko bolj učinkovita z vidika gibanja.

Izkazalo se je, da omogoča optimalno manevriranje z žogo, igralcem pa s tem omogoči dodatno prednost, da še izboljšajo svojo nogometno igro. Ta inovacija dodatno poudari popoln nadzor nad žogo in vse spretnosti nogometne igre, zaradi česar se le ta pokaže v vsej svoji lepoti in zmogljivosti.

FACET FRAME za maksimalno moč in kontrolo udarca žoge

Inovacija ZONE SKIN je v kolekciji Predator Edge dopolnjena tudi z drugimi novostmi in funkcijami, ki omogočajo maksimalno udobje in gibanje. Na podplatu nogometnih kopačk je na novo razvit FACET FRAME, ki zagotavlja stabilnost in dinamični oprijem stopala. To omogoča nogometašem in nogometašicam suvereno premikanje na igrišču, zaradi česar postanejo pri svoji igri še bolj samozavestni.

Inovacija FACET FRAME zagotavlja tudi primerno obteženost prednjega dela stopala. Zaradi nje se teža nogometaša enakomerno prerazporedi proti sprednjemu delu čevlja, to pa pripomore k bistveno boljšem prenosu moči iz kopačk na žogo. Rezultat tega je še bolj kontroliran in močan udarec žoge, ki si ga zagotovo želi vsak igralec nogometa.

PRIMEKNIT za popolno udobje in praktično obuvanje

Nogometne kopačke izvrstno dopolnjuje konstrukcija ovratnika FACET FIT, ki je izdelana iz vrhunskega dvodelnega PRMEKNIT materiala. Že na prvi pogled boste opazili, da so kopačke posebej zasnovane za popolno udobje, enostavno obuvanje in varno stabilnost stopala med samo igro.

Kolekcija Predator Edge zadovolji različne potrebe nogometašev in nogometašic

Čeprav gre za kopačke nove generacije in bo marsikdo pomislil, da je namenjena le vrhunskim nogometašem in nogometašicam, pa temu ni tako. V adidasovi kolekciji je na voljo širok izbor modelov, ki bodo zadovoljili potrebe tako rekreativnih igralcev kot tekmovalcev.

Izjemen dizajn na nogometnih zelenicah

Čeprav je tehnološka dovršenost najpomembnejši atribut kopačk Predator Edge, pa ne moremo tudi mimo njihovega izjemnega dizajna. Klasične in že vsem dobro poznane njihove markantne tri črte so v tem modelu dopolnjene z rebri. Te so poleg njihove uporabnosti izjemno estetskega videza in ustvarijo športno-elegantno silhueto z dirkaškim pridihom.

Kopačke, na katere prisegajo velikani nogometne igre

O kakovosti kolekcije Predator Edge zelo dobro govori dejstvo, da bodo najvišji rang teh kopačk v letu 2022 nosili nekateri vodilni nogometaši in nogometašice. To so Wendie Renard, Christiane Endler, Abby Dahlemper in Toni Duggan in številni drugi.

Skupek tehnologije in inovativnosti je tisto, zaradi česar bodo najboljši nogometaši in nogometašice občutili posebno moč in samozavest, da lahko na igrišču in izven njega dosežejo nemogoče.