Trendi

Kos športne opreme je lahko tudi odlična ideja za darilo za rojstni dan, za novo leto, za zahvalo… Vsakdo, ki se ukvarja s športom, se bo zagotovo razveselil kakšne uporabne malenkosti. Športno darilo je lahko žoga za navdušenega nogometaša, majica za tekača, kapa za mrzle dni, rolka za igrive mladostniške prigode, … Pravzaprav boste v prodajalnah Intersport težko ostali ravnodušni. Ob pisani paleti najnovejše športne opreme, se najde popolno presenečenje prav za vse generacije.

Kolekcija Primoža Rogliča

Po zaslugi Primoža Rogliča, olimpijskega pravka in trikratnega zmagovalca španske Vuelte, in drugih odličnih slovenskih kolesarjev, je kolesarstvo postalo slovenski nacionalni šport in vir ponosa. Vsi kolesarski navdušenci pa si lahko delček te evforije pričarajo z izdelki iz kolekcije Primoža Rogliča in še bolj zavzeto poženejo pedala.. Celo kolekcijo lahko pogledate TUKAJ.

Darilna kartica Intersport in The Athlete’s Foot

Nekateri športniki imajo zelo izostren okus in predvsem so nenehno v pogonu, zato tudi zmeraj kaj potrebujejo.  Za njih sta primerni darilni kartici Intersport in The Athlete’s Foot. Po njuni zaslugi si bodo lahko kar sami izbrali tisto, kar in ko najbolj potrebujejo.

Žoge Wilson NBA

Wilson je priljubljen ameriški športni gigant, ki slovi po vrhunskih pripomočkih za najrazličnejše športe. Med njimi so tudi košarkarske žoge, ki jih v svojih rokah vihtijo največji zvezdniki lige NBA. Wilson je namreč po dolgih letih spet uradna žoga najmočnejše košarkarske lige na svetu, kar mu daje še dodaten čar, ko gre za izbiro žoge, s katero boste razveselili košarkarskega navdušenca. Več o skupni zgodbi znamke Wilson in lige NBA najdete TUKAJ.

Drsalke 

Drsanje je eden izmed tradicionalnih zimskih športov. In v Sloveniji imamo kar nekaj prekrasnih naravnih drsališč, kjer lahko doživite pravo zimsko pravljico. Prav zaradi tega so drsalke odlično darilo za stare in mlade.

 

Topla kapa

Volnena kapa je simbol toplote in udobja. Zaradi tega je vedno pravo zimsko darilo. Kolekcija nizozemske znamke Barts je vedno polna čudovitih kap za moške in ženske, za punce in fante. V novi kolekciji nizozemske znamke Barts, ki se je v srca vtisnila s čudovitimi pleteninami, se zagotovo za vsakogar najde njegova najljubša kapa.

Za pohodnike

Zimska narava je s svojo čarobnostjo pravi magnet za pohodnike. A pozimi je treba iti v gore še posebej dobro pripravljen. Zato je tudi nahrbtnik ali komplet pohodniških palic še kako primerno darilo za vsakega ljubitelja narave. Če so vaši najbližji tudi pozimi pravi hribovski zanesenjaki, ki radi prespijo v koči, so topli pohodniški copati, zagotovo prijetno presenečenje in odlična izbira

Za nogometne navdušence

Vsak navijač ima svoj najljubši klub. V našem nogometnem navijaškem kotičku, v katerega vstopite najdete TUKAJ, boste za vašega nogometnega navdušenca brez težav našli drese, majice in trenirke v barvah legendarnih klubov, kot so FC Barcelona, Liverpool, Paris Saint Germain, Real Madrid, Bayern …

Za razgiban vsakdan

Biti fit je tako rekoč standard sodobnega življenjskega sloga. Tega se zavedajo tudi snovalci izdelkov znamke Energetics, ki v svoji bogati paleti ponujajo številne pripomočke za fitnes, jogo in telovadbo. Različne podloge, uteži, trakovi in drugi pripomočki so lahko tudi zelo lepo darilo in spodbuda za aktivni vsakdan.

Za igrivo otroštvo

Otroci in mladostniki obožujejo vse, kar se vrti. Lahko je rolka, lahko je skiro, lahko so rolerji. Ne glede na to, ali gre za vrtljivi izdelek na dveh, treh ali štirih kolescih, novi rolerji, rolka ali skiro imajo magično moč. Z vrtljivim darilom boste zadeli v polno.

Športna ura 

Pametna športna ura je več kot običajna ura. Je partner pri treningu. Meri korake, metre, hitrost, kalorije, beleži vse podatke in ponuja poglobljeno analizo. Prav zato ima vsak športni navdušenec svojo uro, s pomočjo katere si zastavlja cilje in se motivira za premikanje meja.