Nogomet

Adidas predstavlja nove, najhitrejše nogometne čevlje doslej: X SPEEDFLOW

Modeli nogometnih čevljev X SPEEDFLOW podpirajo trenutno hitrost, radikalno gibčnost in instinkt, da igralcem ustvari prostor za dosego pravega stanja pretočnosti.

Nove kopačke na trgu bodo nosile velike nogometne zvezde, kot so Lionel Messi, Mohamed Salah, Lindsey Horan, Heung-Min Son, Karim Benzema in Vivianne Miedema!

V letu 2020 se je Adidas osredotočil na razvoj lahkega nogometnega copata, ki podpira hitri nogomet, in hkrati zagotavlja še večjo hitrost na terenu. Govorimo o modelu X Ghosted.

Nato je Adidasova produkcijska ekipa stopila korak nazaj, se posvetovala s profesionalci in amaterji med športniki, kako izboljšati ta že tako nenadomestljiv nogometni čevelj. In pripravili so tri dodatne atribute, ki so nujni za današnjo sodobno igro: hitrost, gibčnost in instinkt, in prav na teh temeljnih izhodiščnih stebrih so ustvarili nov in unikaten nogometni čevelj.

Novi nogometni čevlji oz. kopačke so dodelani s ključnimi značilnostmi dobre igre, ki so pospešek, sila in gibčnost. Ustvarjeni so pomočjo strokovnjakov, tako nogometnih profesionalcev kot amaterjev, njihov glavni namen pa je, da igralcu omogočajo doseganje kar največje hitrosti. Na našem trgu bodo novi nogometni čevlji na voljo v vseh bolje opremljenih športnih trgovinah.

Da bi nogometaši lahko hitro spremenili svojo smer gibanja v še tako nepredvidljivih situacijah na igrišču, je bila izboljšana konstrukcija novega nogometnega čevlja. Dodelanost in posodobitev novega modela zagotavljata stabilnost v vseh smereh, hkrati pa je izjemno lahka za boljšo gibljivost.

Ekipa, ki je stoji za novim izdelkom X Speedflow, je uresničila tudi željo igralcev po nekoliko mehkejši peti kopačke, da bodo nogometni čevlji bolj udobni, kar je privedlo do nove konstrukcije in protizdrsne obloge pete, ustvarjene iz mehkejših, bolj udobnih materialov.

Najsodobnejši model Adidasovih nogometnih čevljev ni samo najbolj funkcionalen do sedaj, temveč tudi izjemno vizualno privlačen in estetsko dovršen. Živahne barve čevlja nogometaša naredijo še bolj vidnega, tako mu lahko soigralci na primer v trenutku točno podajo žogo. Izpopolnjena oblika čevlja omogoča še boljši nadzor nad žogo in zagotavlja še natančnejše udarce različnih tehnik. Ker je čevelj nizek, so gležnji fleksibilni in bolj gibljivi.

Model je nizek in ozek, da se tesno prilagajo stopalu, zato je nadzor nad žogo idealen. Grob ter izbočen profil podplata poskrbi za maksimalen oprijem na travnatih površinah.