Trendi

Športni ulični slog je že od nekdaj v trendu, pa ne glede na to, za kateri letni čas gre. Kljub temu da je tovrsten videz zelo specifičen, pa nam nudi mešanje najrazličnejših slogov, s katerimi boste na naših ulicah vedno in.

Ulična moda je danes zelo pestra, predvsem pa nam ponuja različne kose oblačil, v katerih se počutimo udobno in predstavljajo sestavni del naše garderobe. Z njimi zelo enostavno dosežemo športni izgled, kar nam omogočajo številne različne kombinacije s klasičnimi ali celo elegantnimi kosi oblačil.

Nike

Vsi, ki obožujete ulični slog, se boste zagotovo strinjali, da je “swoosh” ali strešica najbolj priljubljen logotip v svetu ulične mode, ko je govora o športni obutvi.

Seveda so za kombinacijo s trenirko vedno najbolj logična izbira trendovski športni copati. Te pa se jih vse pogosteje kombinira tudi z drugimi kosi oblačil. Svetli modeli so že nekaj sezon zapored eden od najbolj priljubljenih kosov obutve in nič drugače ni tudi danes.

Z Nike športnimi copati v svetlih odtenkih je vsak styling videti še elegantnejši, šik in trendovski, v njihovi kolekciji pa boste našli tudi modele v retro slugu iz 90-ih, ki hkrati nudijo sodoben izgled in veliko mero udobja. V letošnjem letu bomo pozornost usmerili predvsem udobju, ki ga nudijo tekaški copati. Zato nikakor ne bo odveč pobrskati tudi po najbolj aktualnih novostih med tekaškimi modeli Nike.

Če imate raje nekoliko bolj športni slog, ne smet pozabiti tudi na izjemno trendovske športne jopice Nike. Te so privlačne predvsem zato, ker se lahko nosijo na različne načine, od najbolj urbanih, športnih in tudi elegantnih kombinacij. Športno jopico tako lahko kombinirate s kavbojkami, z elegantnimi čevlji ali pa celo s krilom. S tem pa dosežete še vedno udoben in eleganten videz.

Adidas

Tudi Adidas nas še ni in nas verjetno nikoli ne bo razočaral. To je ena od najboljših blagovnih znamk uličnega sloga. Njihove ikonične superge s tremi črtami so že od devetdesetih trdno v samem vrhu uličnega sloga. K temu pa moramo dodati še vedno prepoznavne trenirke s tremi črtami, ki niso nikoli za v staro šaro.

Spodnji deli trenirk Adidas v različnih barvnih kombinacijah in krojih so sicer namenjene različnim športnim aktivnostim. Njihov dodatni plus pa je njihovo udobje, zaradi česar niso primerne zgolj za nošenje doma, ampak tudi za najrazličnejše opravke. Kombinacija spodnjega dela in udobnega puloverja s kapuco ali brez je praktično postala definicija uličnega sloga, ki ima s trenirkami Adidas sedaj še bolj športno podobo.

Puma

Nemška blagovna znamka športnih oblačil Puma je že od svoje ustanovitve 1924 ena vodilnih v svetu športnih oblačil. V zadnjem času pa svoj vpliv širi tudi na področje ulične mode in vsakdanjega življenjskega sloga.

Sodobni kapucarji in športne jopice v različnih barvnih odtenkih dajejo odličen poudarek mladostnemu urbanemu slogu. Primerni za vse tiste z aktivnim življenjskim slogom, ki si želijo mladostnega videza. Vse predstavnice ženskega spola boste v najnovejši kolekciji našle tudi različne modele oblek v športno uličnem videzu. Moški predstavniki boste zagotovo našli tudi nekaj športno elegantnih majic s kratkimi rokavi, od klasičnih enobarvnih do pisanih.

Reebok

Začetki blagovne znamke segajo v daljno leto 1895. Sprva je bila osredotočena le na izdelavo superg. V zgodnjih osemdesetih se je Reebok začel posvečati tudi različnim življenjskim slogom. Zato ni odveč poudariti njihovo pestro ponudbo priložnostne obutve. To so razširili z linijo oblačil in športnih dodatkov.

Športni copati Reebok zato še vedno ostajajo najbolj IN obutev med številnimi modnimi navdušenci. Letos bo pozornost usmerjena predvsem v večje udobje, ki ga nudijo športni copati za tek. Postali bodo nepogrešljiv del vaše vsakodnevne garderobe. Prepričani smo, da boste zadovoljni z njihovo kolekcijo športnih copat z ikonično tekaško silhueto, a hkrati edinstvenim retro videzom.

Russell Athletic

Oblačila Russell Athletic so klasika, a hkrati tudi sinonim za udobje. Zanje smo prepričani, da nikoli ne bodo šli iz mode. Dodatna prelomnica pa je nastopila po letu 2000, ko se je ta blagovna znamka odločila, da bo sledila slogu ulične mode. Tako so začeli s kolekcijo modno usmerjenih športnih oblačil.

Ta preskok z igrišča v ulični stil se odraža tudi v njihovih kolekcijah, ki so izdelane z veliko mero estetike in nostalgije. V njihovi kolekciji vam je danes na voljo ogromno različnih modelov puloverjev s kapuco, med katerimi se je obnesel zelo priljubljeni izraz hoody. Zaradi različnih barvnih kombinacij jih lahko brez težav kombinirate s kavbojkami, športnimi hlačami ali spodnjim delom trenirk in na ta način dosežete urban videz.

Z Intersportom vedno IN v uličnem slogu

Če se sprašujete, kako najbolje zadeti trenutne modne trende na področju ulične mode in se odeti v ulični slog, ne odlašajte in pobrskajte po naši pestri ponudbi. Prepričani smo, da boste s kombinacijo najrazličnejših kosov oblačil in obutve, ki jih trenutno ponujajo najboljše blagovne znamke, poskrbeli, da boste na naših ulicah vedno izgledali šik in trendovsko.