Tek

Tek zanjo v stilu

Osnovna tekaška oprema se zanjo, zanj in tudi za otroke začne pri tekaških oblačilih. Res je, da morajo biti predvsem funkcionalna in udobna, vse bolj pomembno pa je, da so zasnovana tudi po zadnjih modnih smernicah. Ta dejavnik je še kako pomemben za predstavnice ženskega spola, ki v tekaških oblačilih niso videti samo športno, ampak tudi šik in trendovsko.

Danes boste težko zasledili tekačice v ohlapni trenirki, klasični kratki majici ali v debelem puloverju. Modne smernice namreč narekujejo živahne in pisane barvne kombinacije tekaških oblačil, v katerih se boste bolje počutile in našle dodatno motivacijo tudi za nekoliko večje tekaške podvige.

Pri izbiri tekaških oblačil je ključnega pomena, da v njih dobro počutite. K temu pa bistveno pripomore tudi njihov videz in slog. Če želite biti v koraku s časom, v vaši garderobi ne sme manjkati nekaj kosov tekaških oblačil, ki so vam na voljo v ponudbi Intersport.

Adidas zanjo

Adidas je že od nekdaj priljubljena znamka trendovskih oblačil, ki sledijo najnovejšim modnim slogom.

Čudovit ženski styling iz njihove kolekcije bo kot nalašč za vaš naslednji trening teka, saj vas bo navdušil v svoji barvni kombinaciji.

Nike

Znamenita kljukica je zaščitni znak blagovne znamke Nike in jo najdete na vseh njihovih oblačilih in obutvi. Poleg tega pa je tudi izjemen modni dodatek, ki oblačila Nike naredi še bolj trendovska in šik.

Če iščete svoj modni slog v linijah Nike, izberite kratko tekaško majico z oprijetim krojem, ki bo poudaril vaše obline. V njej se boste počutile dovolj sproščeno, tako da tudi tekaški rezultat ni vprašljiv. Ženske tekaške pajke z grafičnim potiskom in zadnji model tekaških copat bodo poskrbele za popolno udobje in večjo samozavest, hkrati pa boste oblečene po zadnji modi.

Asics

Tudi blagovna znamka Asics že od nekdaj izdeluje modna oblačila, ki sledijo najnovejšim modnim smernicam. Privlačna so že na prvi pogled. In lepša kot je oprema, bolje se boste počutile!

Tokrat vas bodo njihova tekaška oblačila navdušila v pomirjujočih barvah. To ustvarja notranje ravnovesje, ki je dodatni plus pri vseh vaših tekaških podvigih. Kombinirajte načrtovanim trening in izbrana oblačila s tekaškimi copati. Tako boste naredile velik korak naprej k boljšemu zdravju pa tudi k splošnemu počutju.

Under Armour

Under Armour je uveljavljena športna znamka oblačil, na katero prisegajo številni športni asi. Njihova največja prednost je, da nas vedno znova presenetijo z novostmi, nad katerimi se navdušujejo tudi največje svetovno znane zvezde.

V njihovi kolekciji boste zagotovo našle modna tekaška oblačila, ki so obvezna oprema vsake športne navdušenke. Zato ne spreglejte majice trendovskega kroja, v kateri boste izgledale izjemno privlačno, in kratkih hlač v oprijetem slogu. Odlična kombinacija k temu so belo roza tekaški copati, zaradi katerih boste izgledale vse prej kot dolgočasno.

Energetics

Energetics velja za sodobno, dinamično in navdihujočo športno znamko, ki se neprestano prilagaja zahtevam in potrebam številnih športnikov, ki gojijo zdrav življenjski slog.

V novi tekaški sezoni so pripravili čudovite modne kroje in vzorce, po katerih si vas bodo zagotovo zapomnili vsi mimoidoči.

V primeru, da ste dobili navdih za svojo kombinacijo ali pa bi želeli ustvariti čisto unikaten izgled za športanje, vas vabimo v ženski tekaški kotiček z oblačili, ker si lahko ogledate celotno ponudbo zanimiv vzorcev, krojev in barv.