Pohodništvo in alpinizem

Spomladansko družinsko pohodništvo v stilu

 Povabilo v naravo je dobrodošlo za družinsko aktivnost v vseh letnih časih. Pohodne poti navdušujejo skozi celo leto – spomladi z zvončki, trobenticami ter vonju po čemažu; poleti se odzovemo vabilu rek in potokov ter dreves, ki nudijo senco; jeseni navdušujeta pisano listje ter nabiranje plodov; pozimi pa umirjena pokrajina vabi še k drugim različnim aktivnostim v naravi.

V kratkem bo narava zadihala s polnimi pljuči in čas bo za otvoritev prvega spomladanskega pohoda. Temperature bodo ugodnejše, v primerjavi z zimskim časom bo dostopnih tudi več izletniških točk. Z družino se boste zagotovo podali na krajše ali daljše izletniške pohodniške ture. Ste že preverili vso opremo? V svoji garderobi poleg pohodnih čevljev nedvomno potrebujete še kakovostne pohodne hlače, prilagojene letnemu času, flis oziroma toplotni sloj, aktivno majico ter perilo, vetrovko ali soft shell jakno.

Čas za prenovitev pohodniške garderobe za zgodnje spomladanske pohode v naravi

Spomladansko pohajkovanje po naravi je še toliko prijetnejše, če ste odeti v ustrezno, udobno in vzdržljivi opremo. S tem si močno olajšate hojo v hribe, obenem pa ste na poti veliko varnejši. Ne nazadnje s pravilno izbrano opremo izkažete svoje razumevanje ter spoštovanje gorskega sveta, kjer vladajo tudi mogočne sile narave

Morda je čas za prenovo pohodniške garderobe za celotno družino. S svojimi bližnjimi se namreč v stilu želite udobno, prijetno in varno sprehajati po najlepših poteh naše dežele. In prav je tako.  A pri izbiri nove garderobe ne pozabite upoštevati zlasti tega, da je vreme v spomladanskem času lahko še precej muhasto oziroma spremenljivo. Večplastno oblačenje je tako v tem letnem času še posebej dobrodošlo.

Odlični spomladanski pohodniški »stylingi« za moške, ženske in otroke – za družino v stilu

V Intersportu odlično poskrbimo za pohodniško opremo v vseh letnih časih. Tokrat smo za vas pripravili top izdelke, ki smo jih razvrstili glede na spol in generacije. Če je vaša družinska pohodniška oprema za spomladansko pohajkovanje po hribih potrebna totalne prenove, je predstavitev izdelkov kot nalašč za vas. Podrobnejše informacije o posameznem izdelku lahko preverite tudi na naši spletni strani.