Ostali športi

Zima je lahko polna hladnih presenečenj. Zato je posebej topel tisti občutek, ko se v trenutku zagate lahko zanesemo na svoje zimske pomočnike. Ko iz rokava potegnemo rešitev ali pa je ta kar na dlani. To so zimski pomočniki – kosi, ki zavzamejo malo prostora, a bodo v veliko pomoč.

Večnamenska ruta

Dobrodošla pri različnih aktivnostih na prostem. Ko nam je vroče ali nas zebe.
Uporabimo jo lahko vsaj na deset različnih načinov in tako zaščitimo glavo, vrat, ušesa, usta.

Večnamenske rutke najdete tukaj.

Rokavice za pametne telefone

Upravljanje z zaslonom telefona ali ure je lahko v mrazu prava nadloga. Zato so pri Mckinleyu mislili tudi na tiste, ki med športnimi aktivnostmi želite biti povezani ali pa se s fotoaparatom na telefonu preprosto ne morete upreti lepotam zimske narave. Rokavice Mckinley Sigrid zanjo in Serge zanj, so primerne za upravljanje zaslonov na dotik.

Grelniki

Če sodite me bolj zmrzljive vrste, bo prenosi grelec pozimi kmalu vaš najboljši prijatelj.
Majhne grelne blazinice preprosto spravite v torbo in jih po potrebi dodajte v žep, rokavice ali pa kar v čevlje in si tako zagotovite dodatno toploto.

Zaščita za očala

Smučarska očala so občutljiv kos smučarske opreme. Na srečo pa za njihovo zaščito ni potrebno zares veliko. Nekaj discipline in ovitek za očala, ki bo očala zaščitil pred zunanjimi vplivi, mehko tkanino pa lahko uporabite tudi za brisanje stekel.

Več zaščit za očala najdete tukaj.