Tek

Salomon Supercross Blast GTX: Tekaški čevelj za hitre in neustrašne. Z njim boste dosegli nove mejnike.

Tekaški čevelj SUPERCROSS BLAST GTX nadaljuje navdih izvirnih primerkov iz legendarne družine SPEEDCROSS. Ustvarjen je za tek po vseh, tudi divjih terenih. Bodite brez strahu. Ne glede na teren ali vremenske razmere vam bo pomagal dosegati nove rekorde in premikati mejnike. Vododporen tekaški čevelj prinaša še eno zelo zaželeno lastnost – udobje. Zanj je Salomon poskrbel z mehkimi materiali, rešitvami za idealno prileganje stopalu in ravno pravšnjo količino pene.

Izkušenj in strokovnega znanja Salomonovim inženirjem ne manjka. Tekači, ki radi trenirate v vseh pogojih, od betonskih ulic do razgibanih poti v naravi, boste cenili vsestranskost novega tekaškega čevlja SUPERCROSS BLAST GTX. Ta je v sebi združil vse najpomembnejše sestavine: zaščito, vzdržljivost in oporo.

Vrhnji material čevlja sestavlja tkanina iz najlona, opremljena z ojačitvijo, ki preprečuje trganje.

Za piko na i pa zračna membrana GORE-TEX ohranja vaša stopala suha in preprečuje pretirano potenje.

Contagrip za izjemen oprijem

Agresivno zasnovan podplat Contagrip zagotavlja izjemen oprijem, s katerim se lahko lotite vsakega izziva na poti. Zasnova čevlja ohranja noge tekača stabilne tudi na spolzkih in mokrih tleh, saj so čepki razporejeni po vzorcu, ki je zasnovan tako, da nudi oprijem tako pri hitrem gibanju navzgor kot navzdol.

Prostor med posameznimi čepki poskrbi, da se voda in blato ne zadržujeta na podplatu.

Da je stopalo zanesljivo varovano v čevlju zagotavlja notranji vložek Ortholite, ki se prilagodi stopalu in poskrbi za pravilno podporo. Vložek je izdelan iz spominske pene s posebno celično konstrukcijo, ki omogoča zračenje čevlja, protibakterijska zaščita pa odpravlja mikrobe in neprijeten vonj. Za zanesljiv vsak korak ne gre spregledati ovratnika pri gležnju, ki daje tesno objemajoč občutek – kot bi si nadeli rokavico (le da na nogo).

Senstifit za popolno prileganje

Za popolno zlitje stopala s čevljem poskrbi še tehnologija SensiFit, ki se obnaša kot močan objem dveh dlani okoli celotnega narta. To zagotavlja stabilnost noge in optimizira prenos energije za izboljšano učinkovitost in s tem tudi boljšo tehniko teka.

Za dodatno odzivnost pa je zadolžen vmesni del podplata EnergyCell, ki je izdelan iz velike količine EVA-pene.

Tekaški čevelj SUPERCROSS BLAST GTX premore sistem hitrega zavezovanja Quicklace, njegova vrvica pa je štirikrat močnejša od tradicionalne vezalke. Zavezan pa je več kot štirikrat hitreje. Dodatna elastika na sredini čevlja pa poskrbi, da odvečna vrvica ne bo v napoto, temveč bo varno pospravljena tudi ob res hitrem teku.

Ženski tekaški copat Salomon Supercross Blast GTX

Moški tekaški copat Salomon Supercross Blast GTX