Ostali športi

Ste že obiskali naš navijaški kotiček?

V svetu navijaštva je moč razbrati nekatere univerzalne zakonitosti, ki se jih v veliki meri držijo prav vse navijaške skupine. Sestavni del vsakega navijaškega rituala so petje, navijanje ter vzklikanje navijaške himne. Oblikujejo se tudi posebni načini vedenja, oblačenja in žargona. Navijači izražajo izrazito skupinsko solidarnost, pri tem uporabljajo najrazličnejše rekvizite, na primer šale, kape, transparente, zastave in drese.

Tega se zavedamo tudi v Intersportu, zato imajo naše prodajalne in spletna trgovina tudi navijaški kotiček.

V prodajalne in spletno trgovino Intersport vabimo vse prave navijače, ki za svoje favorite navijajo z največjo mero strasti in z miroljubno predanostjo, da si izberejo vse potrebne rekvizite.

Dobrodošli v navijaški kotiček za vse ljubitelje nogometa

Če ste pravi navijač in obiskovalec nogometnih tekem, potem stojite svoji izbrani nogometni reprezentanci ob strani v dobrem in slabem. Pravi navijači dihajo z nogometaši in živijo njihove vrednote. Tako doživljajo in ter delijo dobre zgodbe, so del nečesa večjega.

Za vas smo zato v Intersportovih prodajalnah in na spletu v posebnem kotičku pripravili izdelke, ki vas bodo spremljali na prav vsaki tekmi – to so vrhunsko zasnovani nogometni navijaški rekviziti, oblačila in še kaj.

Pestro ponudbo vrhunsko zasnovanih nogometnih dresov, majic, žog in drugih pripomočkov si lahko torej ogledate v prodajalnah oziroma v spletni trgovini. S svojimi najbližjimi privrženci nogometa si lahko kar doma izberete vso potrebno opremo.

Če ste na primer velik privrženec nogometnega kluba Real Madrid, iz prodajalne ne smete oditi brez navijaškega šala Adidas Real Madrid, saj se ta šteje kot obvezen pripomoček za navijače tega svetovno poznanega nogometnega kluba.

Razočarani ne boste niti navijači znamenitega FC Barcelona, našli pa boste tudi drese kluba FC Liverpool, FC Bayern, izdelke kluba Paris Saint-Germain, kluba Arsenal pa tudi Juventus in mnoge druge.

Nismo pozabili kotička za vse ljubitelje košarke

V ospredju navijačev košarkarjev so običajno poglobljene debate o preteklih tekmovanjih in napovedovanje izidov prihodnjih. Od daleč je lepo opazovati skupino ljudi, ki natanko vedo, zakaj se odpravljajo navijat. Seveda jim tudi ne manjkajo navijaški rekviziti.

Čeprav nam trenutne razmere narekujejo ogled tekem pred domačimi zasloni, pa se vsekakor spodobi, da ste med tekmo oblečeni v košarkaški dres.

Tako boste še bližje svojim favoritom. Ste na kaj pozabili? To lahko v hipu preverite tudi v spletni prodajalni Intersport.