Pohodništvo in alpinizem

Vremenske razmere je ponavadi težko predvideti vnaprej. Kadar se znajdemo v obdobju nepredvidljivega vremena, se pred odhodom od doma težko odločimo, v kateri kos oblačila bi se odeli. V takšnem trenutku po svoji garderobi iščemo oblačilo, ki zagotavlja, da se med svojimi dnevnimi dogodivščinami ne bomo preveč prepotili ali da nas ne bo preveč zeblo.

Izjemno dobrodošla rešitev za nepredvidljivo vreme so softshell jakne. Te bi morale biti del prav vsake garderobe, otroške in odrasle.

Softshell jakne se ponašajo s številnimi prednostmi. V prodajalnah Intersport jih priporočamo zlasti aktivnim osebam in vsem, ki radi uživajo v naravi.

Glavne lastnosti dobre softshell jakne

Kakovostna softshell jakna je vodoodporna, zračna, prožna in vzdržljiva ter brez umetnih kemikalij.

Softshell jakne vrhunskih proizvajalcev so vodoodporne ter vam ponujajo vrhunsko zaščito pred vetrom.

Z uporabo takšne jakne boste vedno ostali na toplem, vaše telo bo popolnoma suho, četudi boste aktivni zunaj v naravi v rahlem dežju ali vlažnem vremenu.

Softshell jakne so zračne in učinkovito prevajajo toploto, predvsem tedaj, ko ste v njej resnično aktivni. Vaša spodnja oblačila ne bodo vlažna, posledično vas ne bo zeblo.

Vrhunsko zasnovane softshell jakne so narejene iz prožnega ter vzdržljivega materiala. Ker je material nekoliko raztegljiv, vam jakna med gibanjem omogoča veliko mero svobode. Oblečeni v odlično zasnovano jakno se zato lahko povsem neovirano gibate, tečete, skačete.

Softshell jakne, ki so nastale pod okriljem preverjenih proizvajalcev, ne vsebujejo umetnih kemikalij, ki niso škodljive samo za uporabnike, temveč tudi za naše okolje, saj so biološko težko razgradljive.

Softshell jakna vas na poti spremlja vse leto

Sofshell jakna je za nošnjo prijetna in udobna. Lahko vas spremlja pri pohodništvu, na turni smuki, v gorništvu, pri alpinističnem udejstvovanju in še kje. V primerjavi z nepremočljivo vetrovko sofshell jakna veliko bolje diha ter vam ponuja največjo mero zašite proti vodi, snegu in vetru.

Jakna je za nošenje dobrodošla skozi vse leto. V njej se boste zaradi odlično izbranih materialov počutili udobno in prijetno, in to ne glede na svoja leta.

Učinkovito zasnovana softshell jakna vključuje vrhunsko krojeno kapuco, ki je prilagojena tudi za uporabo večjih čelad.

Jakna je neredko krojena tako, da jo lahko preprosto uporabljate tudi v kombinaciji s plezalnim pasom.

Ponudba jaken v prodajalnah Intersport

V prodajalnah Intersport so vam na voljo jakne svetovno priznanih blagovnih znamk, na primer McKinley, CMP, Jack Wolfskin, Adidas, Salomon, Icepeak.

Ponudba je namenjena tako moškim kot predstavnicam nežnejšega spola.